Ridningen, detta är något som jag ständigt får frågor om. NEJ jag har INTE slutat! Jag har dock varit tvungen pga flera anledningar att ta en paus, nu har jag inte suttit på hästryggen på över ett år tyvärr. Pausen blev betydligt längre än vad det var tänkt från början, var meningen att jag skulle kommit tillbaka tidigare men har kommit saker i vägen.

Men nu har det gått alldeles för lång tid vilket har gjort att jag fått ångest över att jag inte bara hoppat upp. Har börjat gråta flera gånger som jag suttit i bilen för att hämta min syster i stallet, men har inte kunnat göra något åt saknaden. Ja, det låter säkert hur dumt som helst för alla där ute som inte är ryttare. Men jag kan lova, det gör ont i hela kroppen. Men nu vill jag få slut på detta, nu vill jag tillbaka! Nu har jag tid igen & tro mig, kommer lägga varenda minut jag bara kan åt denna sporten! Finns inget jag mår bättre av än att sitta på hästryggen.

Så tack vare min älskade bästa vän ska jag äntligen komma upp på hästryggen igen, vilket jag är evigt tacksam över!

Blev en snabbtur till Norby idag för att köpa ny hjälm då min blivit väldigt sliten. Självklart så fick jag syn på HV's väst & den är verkligen ett must have!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Härligt att du hittat hit! Som du ser har jag dragit igång bloggandet igen, det var ju ett tag sen nu. En del vet säkert om att senast jag var igång och bloggade hade jag den ihop med Madde Skärström! Den bloggen la vi tyvärr ner efter ett tag då ingen av oss hade varken tiden eller orken till att hålla den uppdaterad men nya fräscha inlägg. Men ett år senare, tror jag det är iaf, så är jag tillbaka igen! Nu får vi hoppas på att detta blir ett lägre project som jag har tänkt!

Likes

Comments