Friday igen :)... Idag har jag varit ledig.. Drog till Finspång och träffade en kompis så blev lite fika och mycket tjatter :), mycket trevligt :)... Sen efter det så drog jag hem till brorsan och käkade pizza med familjen.. Blev en barnpizza :)... och nu ska jag snart äntligen få träffa min baby, har saknat ihjäl mig efter han så ska bli mysigt..Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Likes

Comments

Vart en liten runda i Mirum Galleria igår när jag skulle handla mat .. Var inne på TGR och hittade äntligen svarta sugrör .. Har letat som en galning efter svarta , så snyggt ju .. Dom var lite kortare o tjockare så dom stannar kvar i glaset :)... Dom var klockren .. 100 st för 10 kr, snacka om fynd .. Sen köpte jag även blåa sugrör med stjärnor på till 4th of July :).. Kommer bli awesome .. O självklart rosa servetter till sommaren :)

Inne på Claes Ohlsson hittade jag en besticklåda i en mindre storlek .. Har så små lådor så får inte plats med större och det är jättesvårt att få tag i små lådor men nu är det löst, finally!

Likes

Comments

Igår var det Mors dag .. Började dagen med en god frukost och sen blev det en sväng till Blomsterlandet och City Gross . Köpte en orkidé till mamma , skulle egentligen ha köpt en bukett men det ville hon inte ha så fick bli en blomma istället :)... Sen köpte vi med bananbakelse och tårta med oss ut till henne .. Jag äter inte sån bakelse så för min del blev det en tårtbit :)... Vi åt även hamburgare där :)... Så det blev en mycket bra söndag .. Börjar dock få lite ont i halsen men det går väl över.

Likes

Comments

Var tvungen att köpa en ny HDMI-sladd i lördags .. Min gamla var glapp plus att jag glömde den hos farsan så hade inte så mycket annat val än att köpa en ny .. Men skönt att ha en hel igen , så jobbigt när man måste springa fram och justera den hela tiden men nu slipper jag det :)

Likes

Comments

I lördags så vart det en inte mycket gjort.. Det vräkte ner och var grått hela dagen så blev mest att ta det lugnt och kolla tv.. Åkte iväg till Mirum på eftermiddagen för att handla mat and that's it.. Var inte jättekul att cykla i regnet men friskt och skönt .. Dock var det jäkligt kallt.

Likes

Comments

Söndag igen då och ännu en helg har passerat .. Har varit sjukt trött idag efter gårdagen .. Det tar på krafterna att vara i storstan tydligen hehe ... Har städat lite hemma och sen varit iväg till mamma en sväng .. Käkat lite mat och hämtat min cykel .. Tänkte att jag skulle börja cykla :).. Har inte cyklat på minst 10 år haha.. Så det ska bli intressant :).. Vi grillade idag också:)

Snygg städoutfit va haha

Likes

Comments