Vaknade helt förkrossad!

God förmiddag på er!

Nu var det ett tag sen sist men har inte riktigt haft varken inspiration eller tid till bloggen.

Jag har jobbat hela helgen så idag är jag ledig, väldigt skönt faktiskt. Vet inte om jag kan kalla det ledigt eftersom att jag har tusen saker att göra idag, som vanligt när man är ledig.

Somnade framför tvn i sängen igår. Vaknade vid 5 av att jag låg på rygg(sover aldrig på rygg) med 3 kuddar under huvudet, tjocktröja och taklampan som lyste rakt i ansiktet. Så gick upp och släckte överallt plus drog igång en maskin tvätt innan jag gick och la mig igen.

Vaknade sen vid halv 9 igen av en hemsk mardröm. Jag vaknade av att jag var hemma i min mormors gamla lägenhet (hon lever inte längre.).. Upplevde jättejobbig känslor i drömmen och alla hennes saker var kvar, det var typ som att besöka henne men sen inse att hon inte lever längre. Jag började gråta i drömmen, alltså helt hysteriskt. Ni vet när man är så förkrossad och gråter så att det gör ont i hela ansiktet och kroppen. Jag vaknade av att jag ”grät” fast utan tårar, jag kände bara att jag grimaserade så att det gjorde ont i kinderna. Inget kul uppvaknade.


Men nu är jag vaken iaf och solen skiner , min 2 do list är fullspäckad idag så det är bara att göra igång med alla måsten.

Hoppas att ni får en bra dag!

  • 2019

Gillar

Kommentarer