Potatismos är livet!

Gääääääsp.. fortfarande jättetrött

Det har varit rätt mörkt o snöat hela dagen idag. Jag älskar snö men börjar bli rätt less nu. Jag vill gärna ha massa snö i november och december, så mysigt under julen och när man har pyntat. Men nu får det gärna bli vår känner jag , allra helst sommar haha. Men tyvärr är det ju ett tag dit, vi får hoppas att det blir varmt redan i april i år.. Det hade varit underbart.

Jag har precis käkat mat , fick bli potatismos med prinskorv .. Potatismos är livet , så sinnessjukt gott med hemmagjort mos. Har fått lite gjort idag iallafall, städat av köket och rensat lite i min ena byrå. Allt tar ju så mycket längre tid när man inte kan använda båda armarna fullt ut men jag ska inte klaga, det får ta den tid det tar. Var skönt att få lite gjort iallafall.
Har även fixat ordning på bänken och satt upp min nya kaffekokare och brödrost, fick det i julklapp plus en vattenkokare från samma serie.

Nu ikväll blir det rätt lugnt.. ska bara kolla tv och försöka hålla värmen . Trots att man bor i stan så fryser man arslet av sig om kvällarna .. Saknar verkligen att ha badkar, jag brukar bada 3 gånger om dagen så här års . Men att ha tvättmaskin och tumlare är ju också rätt nice , får inte plats med badkar då.

  • 2019

Gillar

Kommentarer