Plankstek!

Hej på er!

Jag är lika duktig som vanligt på att uppdatera , konstigt nog så ökar läsarantalet ändå. Det blir man faktiskt lite peppad av så får väl kanske bli bättre på att uppdatera här.

Klockan är 23:30 , jag ligger i sängen och kollar tv. Ska väl se på nån komediserie eller Youtube. Det känns verkligen som lördag idag men det är ju faktiskt bara fredag, dagarna flyter ihop när man är sjukskriven.

Jag är verkligen så sinnessjukt less på att vara sjukskriven nu, har varit hemma i 2 veckor och jag klättrar på väggarna nu. Saknar jobbet, mina kollegor och rutiner. Men får väl lyssna på läkaren och lyda hans order. Det är ju snart torsdag och då får jag äntligen börja jobba igen.

Den här dagen har gått rätt fort faktiskt. På morgonen/förmiddagen så var dom här och glasade in min balkong , så himla skönt och kommer att bli sjukt mysigt sen när jag har inrett den. Har alltid drömt om en inglasad balkong , så mysigt att sitta där när det regnar och det blir som ett extra rum. Plus att jag kan släppa ut shady(katten) utan att oroa mig för att hon ska hoppa över.

Nu på kvällen så har jag varit hos pappa och käkat planka, riktigt gott... alla som känner mig vet att det är min favorit hehe.

  • 2019

Gillar

Kommentarer