Lördag!

God förmiddag!

Solen skiner och jag är ledig, så himla skönt.
Jag har jobbat hela veckan och det kändes verkligen igår, jag var helt färdig när jag kom hem vid 15:30. Ni vet så där trött att man nästan känner sig sjuk. Fick bli att sova 1,5 Tim innan jag for till affären för lite helgmat och var även inne på Jysk och köpte 4 nya kuddar till sovrummet. Jag brukar alltid köpa dom kuddarna och sen byter jag ut dom mellan varven, det var halva priset nu så dom kostade bara 60 kr/st. Köpte även två örngott i satin, längtar nästan tills det är dags att gå och lägga sig haha.

Igår blev det plankstek med ryggbiff, såå gott. Är det nåt jag älskar så är det kött och framförallt PLANKSTEK. Glömde dock att köpa sparris så det fick endast bli kött och mos men det var gott det med. När jag är ledig på helgerna så måste jag äta ”helgmat”... aldrig att jag skulle äta typ korvstroganoff på en lördag, tycker att det ska kännas att det är helg :).

Idag blir det storstäd och fix här hemma, man hinner ju inte riktigt med sånt i veckorna när man jobbar så då får man ta det när man är ledig.

Hoppas att ni får en bra lördag ute i solen!


  • 2019

Gillar

Kommentarer