Godmorgon alla läsare! Måndag igen, ugh. Orkar knappt gå ur sängen idag men de måste göras. Har knappt något mer att skriva, är piss trött idag. Jau. Ha de bra idaaag hej!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon alla! Nu blir det att springa en runda och sen åka till pappa. Skön start på dagen. Hoppas ni alla andra får en bra dag och hoppas att solen tittar fram. Ha de gött!

Likes

Comments

Hej alla. Några timmar sedan jag bloggade sedan haha men här är jag igen.
Nu är det bara tre månader kvar tills jag konfimeras! Äntligen kommer de vara över. Och + de är bara 4 månader kvar till sommarn! omg vad jag längtar! Hoppas ni har en trevlig kväll! ❤️

Likes

Comments

God morgon alla! Idag va de en solig lördag, mysigt! Idag blir de att baka med bästa vän, ska bli kul. Och gott! Hoppas ni alla kommer ha en lika skön lördag som jag och bara njuta av solen! Ha de bra!

Likes

Comments

Klockan är bara tio i sju men jag är trött ändån, asså whut? Imorgon blir de bak med bästa vän, ska bli så gött att få tillbringa en hel dag med henne! Vad ska alla göra i helgen?

Likes

Comments

Heej alla! Klockan är 5 över 2 och solen skiner än. Jag kan känna sommaren komma, åh vad jag längtar. Kom snabbt nu sommar.
Just nu sitter jag och tittar på Seinfeld, fattar inte att jag skrattar.

Likes

Comments

Gomorron! Halsont idag och sängliggandes blir det för mig. Suck, man får ta de som de kommer. Hoppas alla ni andra får en underbar dag! Hej!

Likes

Comments

Ni vet känslan när man köpt en klänning på Nelly.com och väntar så fruktansvärt länge, och när den väl kommer blir man så glad och ska ta på sig den men den passar inte, jag hatar det så mycket att de går inte & beskriva! Jag och en kompis har precis köpt vars en klänning på Nelly.com men de var tydligen fel storlek så man skulle ta på sig dem gick de inte. Ilskan hahah, dumma klänning. Men vi ska köpa en ny of course.

Likes

Comments

Hej alla bloggläsare! Jo nu hade jag tänkt börja med en blogg, på riktigt. Jag behöver verkligen skriva av mig, haha. Nä men jag tänkte dela med mig av min vardag osv. Jag hoppas verkligen ni är intresserade av att läsa och att ni kommer gilla det. Jag vill helst inte ha några hatkommentarer. Tack för att ni tog er tid att läsa detta inlägget för de kommer fler! Hej!

Likes

Comments