Söndag igen, men känner ingen ångest över att det är måndag imorgon. Har haft en väääldigt skön och lugn helg! På fredagen var jag bara med några kompisar vilket alltid är trevligt. Lördagen bestod utav jobb och tanken var att gå ut på kvällen men fick lov att avboka eftersom att jag, i princip, var död. Så istället blev det en myskväll med godis och serie vilket kan ha varit det bästa beslutet jag gjort under denna helg.

Brunchade med My idag på Tonka som förövrigt har så god söndagsbrunch, rekommenderar starkt. Efter det blev det lite shopping och bodypump med syrran. Nu är jag helt slut och ska se lite serie och sedan sova! Längtar redan till nästa helg...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag tänker inte ljuga, jag är sämst på att träna. Inte på att ta mig till gymmet utan på att veta vad jag ska göra när jag kommer dit. För mig har alltid träning varit något som är en positiv effekt av en hobby jag har. Med det menar jag att jag inte gick i fotboll när jag var liten för att få bra kondition eller i cheerleading för att bli stark. MEN jag har börjat försöka gymma lite själv, för det är viktigt för mig med bra hälsa eftersom jag vill bli över 100år. Vi får se hur det går, förhoppningsvis bra.

Likes

Comments

Har känt på senaste tiden att det inte finns så mycket att skriva om. Jag vet att det inte är helt ovanligt med lite januari depp men det betyder inte att jag är villig att acceptera det. Främst känner jag att jag inte har något grepp om livet och därför har jag försökt att vara så produktiv som möjligt de senaste dagarna.

Detta gör jag genom att gå ut och promenera när jag får chansen samt läsa, städa, plugga och rita. Jag vet själv att om jag är hemma och ser på serier hela dagarna blir jag mindre produktiv och får därmed mer ångest (trots att det är det bästa som finns ibland). Har dock börjat se en ny serie som är riktigt bra och svår att sluta se.

Ni hittar den på netflix!

Annars finns det inte mycket att berätta, har en del saker inplanerade i januari samt februari vilket känns väldigt skönt. Vet inte varför jag är ett sånt planeringsfreak men ser det faktiskt inte som något problem just nu.

Likes

Comments

Imorgon börjar sista delen av gymnasiet, såklart känns det jätte roligt och skönt MEN samtidigt tycker jag att det är läskigt och framförallt ångestladdat. Vet inte om fler blivande studenter känner likadant men för mig har det här lovet varit väldigt jobbigt, kanske beror det på att jag fram tills nu har man haft något man ska göra. Gymnasiet är inte obligatoriskt men normen är ändå att man ska gå gymnasiet så det har alltid varit en självklarhet.

  Men vad händer nu när man själv får välja? Det här lovet har jag suttit hemma och tänkt över vad jag ska göra efter gymnasiet och desto mer jag tänker på det desto mer förvirrad blir jag.

Ny kamera <3

2017 är nog hittills mitt bästa år, det har inte bara varit frid och fröjd men har lärt mig så mycket saker och utvecklat mitt tankesätt och hur jag ser på saker. Främst av allt har jag kommit underfund med vem jag är som person och vem jag vill vara (dock inte vad jag vill göra) och det är något som jag anser är viktigt.

Jag har värnat om min familj och vänner, de relationer jag värderar högst, för att det är dessa som får mig att må bra. Så, för att summera, 2017 är slut och jag har ingen aning om vad som händer framöver men jag har börjat inse att det kanske måste vara så ibland.

Likes

Comments

Skönt med fredag igen, åt dessutom min favoritpasta från vezzo idag till lunch. Pasta måste vara en av de finaste sakerna vi har.

Idag blir det städning och organisering i mitt rum, hur kul? Känner dock att det behövs, har dessutom köpt en till garderob, pga brist på utrymme för alla kläder i min nuvarande, och skulle behöva flytta runt lite möbler för att den ska rymmas. Förhoppningsvis är man klar tills ikväll så att man faktiskt hinner göra nåt kul också!

Likes

Comments

Kolla vad mys! Jag skulle inte påstå att jag är något stort fan av att plugga men när man kan plugga med kompisar blir allt bättre, kanske inte produktiviteten, men stämningen. Efter en lunch och lite shopping satte vi oss på väven för att jobba med vårat gymnasiearbete. Vi har valt att skriva och forska kring minnet men eftersom att det ska vara mer nischat ska vi göra en undersökning om matte är viktigt, eller snarare varför matematik är obligatoriskt i gymnasiet. Så mitt jullov kommer till stor del handla om att arbeta med just detta, förhoppningsvis får vi ett intressant resultat!

Likes

Comments

Madrid i oktober

Har så sjukt mycket resefeber (!!), blir helt pirrig i magen av att drömma bort mig till en annan plats, land eller stad. Senaste resan jag var på var till Madrid vilket inte var allt för länge sedan men känns ändå som att jag inte har lämnat Umeå på flera månader. Under 2018 vill jag verkligen resa tillbaka till Paris, helst med Jonna, sen hade en weekend i Amsterdam inte varit fel. Annars har jag siktet på USA och Grekland samt Thailand med mamma. Men vi får se vad som händer, har ju fortfarande ingen aning om vad jag vill göra när skolan tar slut (panik) men har för mycket plugg just nu för att kunna ta tag i livet.

Likes

Comments

Satt och rensade min mobil idag (inget utrymme kvar hehe) och såg alla bilder från när jag, Julia, Jonna och Elina var i Köpenhamn. Så himla kul vi hade alltså, Ströget på dagarna, utgång på kvällarna och massa god mat. Dessutom lyckades vi få tag i en väldigt central lägenhet så att vi kunde promenera ned till centrum och slapp taxikostnader. Rekommenderar verkligen att kolla på en lägenhet istället för hotell vid liknande resa, vi bokade via airbnb och det fungerade jätte bra. Hade gärna åkt tillbaka, helst igår.


Likes

Comments

Lördagen avslutades helt i min smak, jag och Jonna satte oss på orangeriet vid 22.00 tiden, strax efter fick vi sällskap av några kompisar och där satt vi tills det stängde.

Idag är det söndag, och vanligtvis gillar jag att försöka hinna med saker på söndagar men idag har jag gjort absolut ingenting, och vet ni? Det har varit så skönt. Tror också det har varit nödvändigt med tanke på att det enda jag har gjort i veckan är att plugga inför NP matte vilket jag nu har bockat av!

Likes

Comments

Frukost, Elite Hotel Mimer

Äntligen lördag, och min lördag har hittills varit mycket bra. Startade dagen med att hämta upp Julia för att ta en frukost/lunch innan shopping varpå jag köpte nya skor vilket alltid är kul. Fyfan alltså, vem köper sommar skor i december? Jo, en människa som egentligen var ute efter vinterskor. Fick också träffa Maja när jag kom hem, vi gick en prommis för att vakna till vilket var, trots vädret, väldigt mysigt!

Likes

Comments