Ja det var mega längesedan. Har varit aktiv på annat ställe. Det är mycket som händer i livet nu och jag känner att jag håller på att tappa fotfästet lite. Försöker att hitta balansen igen. Men ibland (läs; ofta) är livet så orättvist bara. Vet inte varför det är såhär. Efter allt jag gått genomlida i livet så förtjänar jag inte detta när jag äntligen funnit lycka i min man. Fyfan för livet.

Har ätit medicin nu några dagar i slutet på september / början på oktober. Jag fick sjukskriva mig, det var totalt ogenomförbart att sitta framför en dator hela dagarna. Egentligen vill jag gräva ner mig någonstans där jag kan gråta hur mycket jag vill men vad gör det? Jag har ju mina två barn, mina tjejer. Vi har ett gemensamt barn. Vi lever för dom. Otroliga tjejer.

Man kanske ska lyssna på det gamla; "den som gapar efter mycket..". Så är det ju också, ju mer jag gräver ner mig i detta ju mer missar jag i deras liv.

Ändock svårt när kvällen och natten smyger sig på att inte låta besvikelsen och tårarna härja fritt. De måste ju ut. Antar jag.

Det finns så många som jag lider med, som har det värre och här gapar jag efter mer, när allt de vill är en.

Men att känna sig såhär dålig och urusel är inte så roligt oavsett om det är primärt eller sekundärt.

Pissiga känsla.

De jag lyckats med

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag avundas alla som inte behöver tänka alls när de vill bli gravida. De bara bestämmer sig och sen kommer det två streck på stickan sisådär en månad senare. Döless.se.

Jag känner så många som kan bestämma exakt när de vill att deras barn ska födas och så många som bara önskar att någon ska födas. Jag känner så jävla mycket med er! ❤️

LYCKANS JÄVLA MIG!

Likes

Comments

Jag fick hem lite nya kläder till tjejerna. Mest tänkt till dagis för lilla men stora vill förhoppningsvis ha sitt hela tiden. :)

Det var utförsäljning av konkurslager på ett Intersport här. Ett par svarta converse kvar, de enda paret till 70% dessutom och de var i min storlek. Bara att slå till 👍🏻

Likes

Comments

Jag ber om ursäkt, hade ingen aning om hur extremt längesedan det var jag skrev. Dock kanske det är bra? Haft mycket annat att göra, men samtidigt har detta varit en av de mest händelserika månaderna på länge så ni har missat en hel del. Här kommer i alla fall bilder så ni kommer ikapp

Livet är bra! Vi har haft housewarming med fina vänner och badat oförskämt mycket i spabadet. Vi har även hunnit klippa gräset tre gånger och krattat lika många. Samt rensat ogräs och blivit vän med måsföräldrarna som har barn på vårt tak. De anfaller inte oss längre. TYVÄRR har vi inte lyckas sälja lägenheten ännu. Men det kommer väl en dag för det med gissar jag. Hoppas jag, tror jag. Annars dör jag. 4000 rakt ut på ingenting nu. BLÄ.

Likes

Comments

​Det finns få saker som irriterar mig så mycket som gravida som klagar på sina graviditeter.. FÅ saker. Riktigt få saker. Men just detta sticker så enormt i ögonen. Jag tror att det hänger ihop med den ofrivilliga barnlösheten vi genomgick. Jag mådde EXTREMT dåligt första månaderna. EXTREMT säger jag, inte ens vården visste hur de skulle hjälpa mig. Jag hade migrän 6 av 7 dagar och kräktes av smärtan och av att ändra position, det var som att balansen inte hängde med eller som att kroppen inte kunde hantera ändringen av kroppens läge. Så låg jag ner och behövde gå på toa (gud förbjude) så fick jag rulla ner från soffan/sängen och försöka håla huvudet i någorlunda lika position som när man just ligger ner. Såg ju förfärligt ut och jag låg mest bara de första månaderna.

Efter massa prover osv så konstaterade att de inte visste något "mest troligt hormonellt" och så var det. Jag fick en medicin som fungerade, men bara om jag tog den på en dag jag inte hade migrän och lyckades fortsätta ta varje dag innan huvudvärken kom. För om den väl kom så rådde inte medicinen bot på det hela ändå.

Någonstans runt RUL så har man oftast en hormondipp, ja alltså inte pga att man gör RUL utan för att det är runt just de veckorna (cirka v.20) som hormonerna går ner i kroppen efter att ha varit skyhöga och då släppte smärtan och jag kunde leva igen. 

Men aldrig att jag skrev och klagade på facebook över detta i tid och otid. Iofs så kunde jag knappt titta på ljusa objekt så ofta men nej. Jag klagade lite till min man såklart för det var ju på riktigt synd om mig. Min fertilitetsläkare tyckte jag såg förjävlig ut, blek och förstörd.

Men så hade vi ju kämpat så länge att det fakta att jag var gravid var ett jävla mirakel i sig, så jag vet inte. Jag kanske uppskattade graviditeten mer därför. Men det verkar vara standard att klaga på allt, från svullna fötter till att man känner sig stor och att man aldrig mer ska vara gravid, oj oj oj. Kom igen. SÅ jobbigt är det inte att få ett barn.

Men som sagt, alla upplever saker olika och självklart får man som gravid klaga lite, det är påfrestande för kroppen och man kommer uppleva förändringar man kanske inte var beredd på. Men för den delen behöver man inte göra det till sin livsuppgift att klaga varenda eviga dag..

Likes

Comments

En tjej fyller snart 2 år! En Pippi tokig tjej!
Gjorde ett jätte fynd idag. Med redan nedsatta priser + rabattkod + gratis frakt så fick jag allt för 366kr plus att jag får återbäring via refunder på 18.30kr så delar man summan på fyra så blev det 86.75 per bild. Muggarna kostade dock mindre än det men vill man snitta så.
På andra sidor hade det totalt blivit 526kr plus frakt och hittade ingen annan sida som hade allt så det hade blivit flera fraktkostnader.

Super nöjd! Kalassettet har 12 av allt förutom ballongerna som är 16 stycken! De extra muggarna är 10st med lock och sugrör.

Likes

Comments

Till min lilla Sessa på hennes tvåårsdag!

Beställde även hårband till henne och sedan ett till storasyster till skolavslutningen också! Fick veta datumet för det då och kommer vara ledig pga flytten, så kommer kunna vara med då 😍

Likes

Comments

Ibland känns det som att man inte kan tänka på något annat än just det man snöat in sig på. Man dras till det hur man än gör. KAN INTE SLUTA TÄNKA PÅ DET!
Räcker att jag får en sekund över.. Suck. Att man inte bara kan slappna av. Jag ser historien upprepa sig. Vad fan är problemet?


I fredags fyllde min make år, han fick massa fika och en Sony xperia tablet z2. Alla nöjda!

Likes

Comments

​När hela världen stannar upp för en person, så fortsätter det som vanligt för andra.

Hela världen kan falla, krossas och raseras på bara någon minut, när samtalet kommer. Det där samtalet som inte borde komma. Nu har det hänt min bästa kompis och jag önskar så att jag kunde göra allt bra.

Istället så får man bara se till att finnas där, när hon vill prata, när hon är redo att sträcka ut handen efter hjälp. Egentligen vill jag sitta där och hålla om henne hela tiden, men jag har egna barn och en man som jobbar natt och ett jobb. Jag kan inte, hur mycket jag än vill, vara där. Hela tiden. Men jag vet att hon inte är ensam.

Men jag kan inte föreställa mig hennes smärta, hennes sorg. Jag vet bara att jag är ledsen, att jag gråter när jag tänker på hur dåligt hon mår nu, varje gång hon skriver känner jag smärta. Ingenting jämfört med vad hon gör men när allt jag vill är att hon ska få vara glad, att hon ska få ha kvar sin mamma, så känner jag så starkt med henne.

Det var så hastigt. En hastig, plötslig och oanad bortgång. Den har tagit tungt. På min finaste av vän.

Jag ska åka till henne en sväng idag, förhoppningsvis torka några tårar och hålla henne. Om jag får.

All min kärlek och beklagande till henne, hennes dotter samt hennes syster och övrig familj.

Varmaste av kondoleanser.

Likes

Comments

Världen stannar upp.

Idag var ingen bra dag, visst det fanns glimtar helt klart, som att se min duktiga stora tjej på dansuppvisningen medan lilla satt lugnt och tittade på, klappade händerna, skrattade och pekade på Sophie. "Alla barn duktiga".

Alicia, vill du också dansa när du blir större?
- Nä Icia hockey.

Det var glimten och att vi fick en till bokning på lägenheten. Men annars.

Min bästa väns mamma dog, en pedagog på förskolan dog. Ja ingen bra dag.. Man vet inte hur man ska bete sig. Älskar henne och får ont av hennes smärta.

Likes

Comments