Det har hänt så mycket sedan jag sist var inne här för 5 veckor sedan. Jag drog iväg till Summerburst sista helgen i maj, och hemma väntade studentveckan. En vecka fylld av känslor och festligheter. 5 dagar efter studenten, den 8 juni, tog jag mitt pack för att flytta 3 timmar neråt i Europa - nämligen till Barcelona. Jag bor här nu sedan två veckor tillbaka och jag är så otroligt glad över att jag flyttade. Det var tänkt att jag bara skulle stanna över sommaren, men jag är verkligen öppen för förslag och kan lätt tänka mig skjuta upp Göteborg (som var höstens plan) för att få leva här. Jag älskar staden, människorna, kulturen, klimatet och livet. Nej, nu ska jag fixa mig så att vi kan fortsätta midsommarfirandet här i Spanien. Vi hörs! ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nedanstående bilder representerar mina två föregående månader rätt bra. Det har varit vänner och en hel del jobb. Flertalet utbildningar i Göteborg och Stockholm vilket jag har lärt mig så mycket av!

Nu är det enbart 2 veckor kvar till studenten, och den kommande veckan kommer bestå av en hel del plugg. Därefter börjar livet på riktigt!! <3

Likes

Comments

Älskar mina nya kilklackar jag köpte i Göteborg igår. En fräsch färg som passar perfekt nu i sommar! Från Zara.

Likes

Comments

Gårdagen spenderades med Maria i Göteborg. Vi kollade balklänningar, åt libanesiskt och shoppade en hel del. Kom hem runt 20.30 och då fixade jag mig snabbt för att skynda mig iväg på förfest. Natten spenderades på Bogrens dansandes med mina tjejer.

Idag åkte jag hem tidigt för att jag skulle ta med mina småkusiner på bio tillsammans med Maria. Därefter åt vi pizza och åkte hem till vår mormor och morfar.

Likes

Comments

Det är onsdag och jag har påsklooov♥. Faktiskt mitt sista lov vilket känns så galet kul ändå. Är så taggad på framtiden och allt den har att ge. Under lovet har jag hunnit med att träffa en hel del vänner, varit på tjejmiddag hos Lovisa och påskbakat. Har jobbat i både butiken och med mitt eget, har varit i Göteborg för utbildning/workshop och ska dit imorgon igen för shopping och balklänningsletande. Nu ska jag fixa mig lite snabbt innan jag och girlsen ska inviga Burger King här i Skövde haha. Hörs!

Likes

Comments

Torsdag och fredag har bestått av UF-mässa i Arena Skövde. Väldigt roligt och givande - men utmattande. Var helt slut igårkväll så det slutade med filmkväll hemma hos A. Hur som helst kammade mitt företag hem andrapris i "Årets affärsplan" vilket var sjukt skoj! Skulle verkligen vilja göra om hela UF-året igen för det har gett så mycket.

Idag är vi även med på en helsida i SLA Näringsliv då de kom och intervjuade oss under gårdagens mässa!

Likes

Comments