Det är en konst i sig att hitta inspiration och ork att göra sitt bästa varje dag. Hur mycket man än försöker så kommer det komma dagar då man inte har någon som helst motivation att göra något och då minsta lilla grej känns oöverkomlig. Men det finns mycket man kan göra för att underlätta dessa dagar. Allt handlar om din inställning. Du blir vad du tänker helt enkelt. Positivt tänkande leder till en positiv omgivning. Och ett positivt tänkande leder även till ett bättre mående och liv. Det är klart att det inte alltid är det allra lättaste att vara positiv och se saker från den ljusa sidan. Men det är viktigt att påminna sig själv att fortsätta kämpa även fast det känns jobbigt. För tro mig när jag säger att en dag kommer det kännas så mycket bättre och all kraft du la ner på att fortsätta orka kommer vara värt det.

Jag är själv en person som ofta tänker för mycket och då lätt hamnar i onda cirklar i mina tankebanor. Jag har länge känt mig orkeslös och inte haft motivationen jag önskat att göra saker vilket lett till att jag bara mått sämre. Att må dåligt är oförklarligt för någon som aldrig befunnit sig där. Jag har fortfarande dåliga stunder då jag faller tillbaka men nu kan jag acceptera det, be om hjälp och jobba på att bli bättre. Men det är verkligen en konst att ta sig ur de dåliga vanorna, det är lätt att säga men svårt att göra och det krävs en ork och vilja som inte går att beskriva. Men jag vet att de går, och jag ska klara det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

1. Ut och åka mycket båt. Att åka båt är så himla härligt, bara glida över vattnet en varm sommardag med vinden i håret. Helt underbart!

2. Gå på så många festivaler som möjligt. Totalt bara älskar festivaler, älskar stämningen som är, all musik och bara att få leva life med sina kompisar.

3. Ha fest/gå på fester. Skogsrave, beachparty och allt vad sommaren nu tar med sig. Bara vara ute sent och umgås med sina kompisar! Längtar!!

4. Ut på massa olika äventyr! Testa på nya saker och utmana mig själv. Denna sommar ska jag skapa minnen för livet!

5. Köpa fler bikinis, har flera stycken men man kan aldrig få för många, kul att ha så man kan variera. Efter jag införskaffat mig några fler så ska jag sola som bara den, mitt mål denna sommar är att bli brun.

6. Spendera mycket tid med mina vänner men även skaffa många nya. Speciellt passa på att träffa vänner jag inte träffat på länge, ha massa sleepovers och bara leva.

7. Ha vattenkrig. Är det någon gång man ska ha vattenkrig så är det ju på sommaren! Hur kul som helst och även skönt eftersom det är så varmt.

8. Äta massor av glass, jordgubbar, marshmallows och annat gott. Det gäller att unna sig!

9. Jag ska även grilla massa. Älskar grillat så det ska jag passa på att göra mycket av i sommar! Med både vänner och familj.

10. Det jag framför allt ska göra i sommar är att ta bilder! Ska fota allt som händer, alla kompisar och alla äventyr. Denna sommar ska bli en sommar med mycket minnen. Längtar! :)

Kram, A

Likes

Comments

Till alla er därute som läser min blogg, och även till alla er som inte gör det. Ni är starka, ni är fina och ni är otroliga. Lev livet fullt ut, ni har bara ett, så se till att göra det bästa av det. Fokusera på sånt som gör er lyckliga, riktigt lyckliga. Var med människor som får er att vilja bli den bästa möjliga versionen av er själva. Ni är helt fantastiska och ni kan göra vad ni än vill bara ni försöker. Var inte rädda för att misslyckas, ibland måste man misslyckas några gånger innan man kan lyckas. Ni kanske inte tror på er själva, men jag tror på er. Jag tror på att ni kan klara av allt bara ni vill. Så kämpa på, livet är inte så jobbigt som vi gör det till. Jag önskar er det allra bästa. 

Med all kärlek, Alexandra. 

Likes

Comments

Det här är min lillasyster Saga, världens finaste lilla tjej. Hon förgyller mina dagar, gör dom bättre på alla sätt och vis. Finns ingen jag älskar som jag älskar min lillasyster. Hennes fina lockiga hår, hennes kristallblåa ögon, hennes gulliga skratt och hennes fantastiska personlighet.


2011-04-29

Dagen då min lilla ängel föddes.

Idag står vi här, fyra och ett halvt år senare. Du har blivit så stor, fin och otrolig. Systers lilla solstråle, finns ingen som skiner som du.

Likes

Comments

​Idag har jag spenderat min dag på leklandet Sportys i Falun med mina två små kusiner som är 2 och 4 år gamla. Dom var helt galna! Sprang iväg från mig, klättrade i allt möjligt, skulle åka ALLA rutschkanor, slängde bollar på varann osv haha.. Men okej det var inte så illa som det låter, det var faktiskt riktigt roligt. Ska definitivt åka dit igen. Och alla ni därute som har småsyskon, barn, kusiner eller vad som helst, borde åka dit. Barnen tycker det är otroligt roligt, och vad gör man inte för dom små? 

Likes

Comments

​Jag avslutade min söndagskväll med att kolla på en av mina absoluta favoritfilmer, "The best of me". Tårarna rinner som bara den men åh vad fin den är. Jag rekommenderar alla som inte har sett den att se den, men var beredd med näsdukar på sidan om säger jag bara! Åhh, det är sånna slags filmer som man bara blir helt varm av, som är sorgliga men man kan inte annat än att bli glad av att se, bara för dom är så otroligt vackra. 

Dessutom så kan det vara skönt att kolla på en sån slags film och släppa ut lite känslor ibland. Håller ni inte med mig tjejer? 

Likes

Comments

Okej, dom här senaste månaderna har varit riktigt jobbiga. Eller ja hela 2015 har väl haft sina upp och många nedgångar. Men början och slutet på 2015 var nog som absolut värst.

Nu börjar jag om på nytt. Inte bara för att det är nytt år, utan för att jag vill och behöver den här omstarten. Hur mycket man än älskar vissa människor så måste man ibland bara acceptera att dom inte kan vara i ens liv. Jag vill så gärna att dom ska komma tillbaka, men vill dom inte att jag är delaktig i deras vardag så respekterar jag det. Jag tänker inte sitta och må dåligt och be dom att komma tillbaka när dom har gjort det tydligt vart dom står någonstans. Klart det är jobbigt, och synd att det slutade såhär efter så många bra minnen tillsammans med samtidigt sånt är livet ellerhur?

Släpp taget om sånt som får dig att må dåligt eller människor som trycker ner dig, fokusera på sånt du älskar, personer som får dig glad. Sånna människor och sånna saker som får dig att vilja bli den allra bästa versionen av dig själv som möjligt. Låt ingen annan bestämma över dig, dina val eller ditt liv. 

Med all kärlek, Alexandra

Likes

Comments