La du märket till personen som satt bredvid dig på bussen imorse eller la märket till solen som tittade fram idag. La du märket till alla detaljer som göra varje person speciell.


Du kanske är precis som jag och ägnar dina morgnar åt att grubbla över vad du ska ha på dig och över hur många likes du har på Instagram och kanske till ochmed det där provet i veckan som du faktiskt inte pluggat till. Kanske är du som jag och springer fram genom dagarna som om du hade för alltid på dig.

Jag har märkt nu att tiden går för fort. Nu blir tidigare, igår, en vecka, ett år. Just nu är ett nu som du aldrig kommer att få tillbaka.  Jag tror att jakten på att andra människor ska tycka att vi är unika och speciella har gjort vår generation till ängsliga människor som endast lever i framtiden.


Jag tror inte att någon utav oss vill se tillbaka på dessa år och ångra att vi kanske aldrig tog den där chansen vi fick eller uppskattade människorna runt omkring oss så mycket som vi borde gjort. 

Jag vill inte längre att min längtan efter framtiden ska göra att jag glömmer bort att leva i nuet.  Var inte för upptagen. Lägg märket till detaljerna i livet. Plugga lite extra och skratta lite extra. Gör dom där sakerna som du är rädd för att göra. Nu kan vara ditt sista. Och om du nu skulle tänkta på framtiden, kom ihåg att du formar din framtid med beslut du tar nu. 


Likes

Comments