Helgens planer

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott! Jag har sovit som en prinsessa men vaknat alldeles för tidigt! Den här veckan har känts så extremt lång och jag har varit så så så trött. Tidiga kvällar och tidiga morgnar, något min kropp inte alls varit van vid den senaste tiden. Jag har haft lite små ont i foten emellanåt men det har oftast varit bra till morgonen efter. Vad ska ni hitta på idag? Jag dricker mitt morgonkaffe just nu och ska snart väcka Tobias. Idag gör jag mitt sista arbetspass för veckan och sen får jag njuta av en tredagars ledighet, hur mysigt!! Jag tänkte dela med mig lite av helgens planer:

FREDAG:
Sovmorgon och ledig. Ska ringa Folksam och anmäla mitt fall på jobbet. Försöka ta mig tid att organisera lite skåp i köket, det ser ut som bombnedslag och sen baka en ordentlig omgång med lussebullar. Tobias jobbar till 14:30 så blir att fixa middag tills han kommer hem.

LÖRDAG:
Överraska sambon med mys frukost och städa lite grann, eventuellt tvättstuga om det finns någon ledig tid. Är det bra väder så kanske vi tar oss ut på en promenad. Sen ska jag testa mig på att göra en laxpasta till middag, har ni ätit det någon gång?

SÖNDAG OCH TREDJE ADVENT:
Även här ska vi äta en god och lite lyxigare frukost och senare under dagen blir det adventsfika. Annars inte mycket mer, kolla lite serier och ladda upp batterierna inför ännu en arbetsvecka. Framåt eftermiddagen blir det en god korvsoppa till middag.

Vad har ni för planer i helgen?

Gillar

Kommentarer