VÅRKÄNSLOR OCH LÄKARBESÖK

Igår var det verkligen underbart ute, visserligen blåste det rätt mycket emellanåt men vi fick ändå en försmak på våren. Jag slutade lite tidigare från jobbet igår så tog en promenad förbi Coop och där Tobias jobbar, handlade lite till middagen och sen fick vi skjuts av svärmor som ändå var på Storheden.

Jag kände efter den lilla promenaden jag tog igår att gud så jag saknar och promenera - eller egentlige träna överlag. Var så flitig med både träning, kost och motion innan Coronan kom men släppte allting direkt, vilket jag såklart idag ångrar extremt. Det värsta med att vara så trött om dagarna är att man orkar inte göra annat än fixa middag och ligga på soffan, jag blir extra glad om jag orkar fixa någon disk eller så. Blir extra tacksam och glad över att min älskade Tobias orkar hålla hemmet uppe många av dagarna trots att han själv jobbar! Hur fantastisk är han inte <3

Jag hade ett inbokat besök hos Barnmorskan igår för Preventivmedelsrådgivning eftersom jag gått på mina p-piller i nästan 3 år, det var ett nödvändigt besök men samtidigt efteråt så hade jag lika gärna kunnat skippa det. Vi pratade lite allmänt, kollade mitt blodtryck, längd och vikt - som att jag inte mådde nog dåligt redan? Ni som kan läsa mellan raderna förstår nog vart jag vill komma. Jag fick i alla fall förnyat recept i 1 år framöver och behöver inte tänka på det mer, skönt det! Istället har jag lite förändringar jag måste göra och det kommer ta tid, men resultatet kommer bli fantastiskt!! 🌟

  • LIFE

Gillar

Kommentarer

Lillelördag

God morgon kära läsare!

Hoppas allt är bra med er och att ni fått en bra vecka so far? Själv mår jag faktiskt jättebra. Jag har sovit som en prinsessa hela natten, vilket verkligen behövdes eftersom jag hade varit vaken 16 timmar innan jag gick och la mig vid 22 tiden igår - det är konstigt att jag inte lyckades slumra till på soffan före jag somna för natten. Men som sagt, i natt har jag då fått sova så känner mig piggare för stunden i alla fall!

Det känns som att ni får väldigt tråkiga och enformiga inlägg här inne just nu, vilket jag såklart ber om ursäkt för. Sanningen är den att jag inte riktigt orkar sätta mig med det här när jag kommer hem från jobbet, då jag dels är väldigt trött men också vill ha så mycket tid som möjligt med Tobias innan jag somnar haha! Men jag är snart ledig igen så då tänkte jag försöka sätta mig och planera in lite inlägg, har några bra idéer som jag hoppas att ni kommer tycka om :))

  • LIFE

Gillar

Kommentarer

VECKANS LISTA - V.8

God morgon mina älsklingar! Äntligen börjar vi känna att våren närmar sig allt mer, vi har klivit in i marsmånad vilket för övrigt känns helt sjukt. Februari gick så himla fort och jag minns nog knappt hälften av allt som hände då haha! Jag tänkte sammanfatta veckan som varit i en liten lista medans jag njuter av mitt morgonkaffe, listan lånad av @linndossing.

VECKANS MÅENDE: Jag mår helt fantastiskt. Har väldigt ofta stannat upp och tagit ett steg tillbaka, känt efter och kommit fram till att jag mår hur bra som helst och känner mig som världens lyckligaste människa. Jag har allt jag vill ha - en underbar familj och ett jobb som jag trivs på men framförallt en sambo jag aldrig kunnat drömma om 🤍

VECKANS BÄSTA: Att jag i slutet av min semester fick ha Tobias hemma några dagar, självklart jättetråkigt att han var sjukskriven men samtidigt skönt att vi fick några lediga dagar tillsammans. Sen även söndagens dagstripp till Haparanda och IKEA som vi gjorde tillsammans med mamma. Bara att få komma bort från Luleå ett tag och se lite annat, det gjorde väldigt mycket - jag är väl medveten om att vi lever med en global pandemi så det behövs inte påpekas, vi tar vårt ansvar och håller oss till restriktionerna & stannar hemma vid minsta förkylningssymptom.

VECKANS MYSIGASTE: Som sagt att jag fick några dagar ledigt med Tobias, att vi fått somna tillsammans om kvällarna och bara kunnat ligga i soffan hela dagarna utan att behöva känna någon stress över alla måsten. Bara kunna flyta bort i en Marvel film eller någon serie - såå underbart!!

VECKANS LÅT: Jag har snört in mig på mycket gammal musik och lyssnar mycket på den här spellistan som jag fick av en kollega, det är all möjlig musik och framförallt en låt som jag fastnat väldigt mycket på sista tiden är den här:

VECKANS HYLLNING: Jag vill inte låta självkär eller någonting sånt, men jag måste faktiskt passa på att hylla mig själv. Ge mig själv en ordentlig klapp på axeln för vart jag hamnat någonstans i livet jämfört med hur det såg ut för några år sen, att jag gjorde de förändringar som krävdes men också att jag tog tag i mitt mående och blev frisk från Psykisk Ohälsa - tog ett steg tillbaka och bröt med allt som fick mig att må dåligt, började växa upp men mycket är också tack vare att jag träffade kärleken i mitt liv 🤍

VECKANS BÄSTA INKÖP: Eftersom att jag inte shoppat så mycket direkt så måste det nog vara knivstället och en säng kappa från IKEA faktiskt. Vi har dock inte satt på säng kappan ännu men jag är väldigt säker på att det kommer fylla sin funktion i alla fall!

VECKANS TIPS: Det finns en serie på Netflix som heter Bakom hennes ögon som jag skulle vilja tipsa lite extra om, den är kanske lite konstig emellanåt men den är så sjukt bra! Sen skulle jag vilja slå ett extra slag för min present som Tobias köpte åt mig, nämligen den här högtalaren - alltså den är magisk och den används så fort jag ska fixa i köket haha!

VECKANS MEST LIKEADE BILD:

Visst vet ni att ni hittar min Instagram under namnet @alexandraestrom?<3

  • LISTOR

Gillar

Kommentarer