Lugnare torsdag

Hejsan!
Ja idag har vi haft lika behandlings dag på skolan...
Inte jättekul men viktigt. Området denna gång var HBTG- frågor. Kanske kul ändå nu när jag tänker efter. Vi fick diskutera lite frågor och komma på någon aktivitet vi ville göra någon dag och budgeten vi hade var 10.000 kr. Inte helt fel om du frågar mig. Vi kom på en bra plan men ja vi får se om den blir framröstad eller inte :)
Men ja efter skolan har jag inte gjort något speciellt somnade, gick ut och gick, pluggade till en redovisning imorgon och åt. Roligare kväll än så har jag faktist inte haft.
Men nu ska jag sova med tanke på att jag faktist mår illa.
Vi ses hoppas alla haft en bra dag!

Gillar

Kommentarer

villinteskrivaminmejl
,
Hejsan, super fin blogg 😊
Som jag förstår så går du på brand och räddningsgymnasiet på Sandö?
Jag ska välja till vintern och är väldigt intresserad av Rägy, dock så bor jag i Härjedalen och måste då söka som andrahand sökande, hur var det för dig? var du första eller andra handssökare? Är väldigt intresserad så undrar om du kanske skulle kunna skriva ett inlägg om Rägy, allt ifrån lektioner, lärare, elevboende, elever sammanhållningen mm. Vill alltså veta allt 😋 Kramar
AlexandraStensmo
AlexandraStensmo,
Hejsan!!
Du får jättegärna skriva till mig på
[email protected] så kan jag ordna så du får komme upp och hälsa på så kan du få se exakt hur Rägy går till! Maila till mig så svarar jag så snabbt jag kan. Kan säkert skriva ett inlägg om Rägy så fort jag får tid Lver men hör gärna av dig!
nouw.com/alexandrastensmo
villinteskrivaminmejl
,
Hejsan, tack för snabbt svar.
Jag tänkte åka på öppet hus den 14/11 och kolla, och fråga lite frågor då, tänkte mest om jag kunde få ta del av dina åsikter om skolan, för på ett öppet hus kan ju mycket vara "riggat" och "förbättrat" och man visar bara den bra sidan av skolan 😊
AlexandraStensmo
AlexandraStensmo,
Maila mig så ska du få ett bra och lång beskrivning 😊
nouw.com/alexandrastensmo