Orolig mage? ..IBS? .....

Även om det är härligt med snö så längtar man till varmare väder, bara för att slippa känna sig som en pingvin i alla kläder man måste ha på sig när man går ut 😂
Denna bilden är tagen nära där jag bor och ser helt magisk ut, det var värt att gå upp kl 5 på morgonen innan solen gick upp, så vackert!

Jag har varit dålig i magen i en vecka nu, det känns hemskt att magen är så dålig och jag vet inte ens exakt varför. En gissning är att jag oroar mig för mycket för operationen den 20:e och när jag oroar mig så spänner jag mig också(jättejobbigt för även nacke och rygg). Men jag börjar tro att det kan handla om IBS också, jag har kontaktat läkare och väntar på svar. Men fy vilken start på året 😂🙈
Det har gett en väldigt mycket tid på att fundera på allt, det finns så mycket jag vill göra, säga och skriva, men jag ska aldrig stressa mer utan alltid ta det steg för steg.

Annars är jag taggad inför skolan som startar nu på måndag, (fick betala 500kr för en mattebok) jag är ett steg närmare mina mål.

#nouw30daychallenge

Alexandra©

Gillar

Kommentarer