Huvudvärk och oro..

Jag har haft huvudvärk hela dagen, och det börjar bli riktigt irriterande. Så nu har jag tagit en huvudvärkstablett, vilket jag inte tycker om!

Jag gillar inte att ta tabletter med vetskap om att det finns andra naturliga saker man kan ta för att bli bättre. Tar aldrig tabletter om jag inte måste- som nu, och kommer få göra det efter operationen för att det inte ska göra ont, men det känns mer okej.

Min huvudvärk är fortfarande kopplad till min nacksmärta och ibland vill jag bara gråta 😞

Jag tror att jag oroar mig inför operationen och därför spänner jag mig 🙈

Samtidigt ser jag fram emot att skolan ska börja igen så att jag snart kan bli klar med min gymnasieexamen . Men givetvis också att få slippa smärtorna i foten efter långa promenader.
Jag har ju aldrig gjort något liknande, aldrig vaccinerat mig mer än stelkrampssprutan som liten och sen är jag är högsensitiv hjälper inte 😂
Men sambon skulle följa med och jag hoppas att han får det 🙈

Känns som ett snurrigt inlägg pga huvudvärk så jag stannar här . 😞

Alexandra©

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Krya på dej, hoppas att huvudvärken släpper

nouw.com/ingajohansson
AlexandraStefx
AlexandraStefx,

Tack snälla 😊 Det hoppas jag med 😞

nouw.com/alexandrastefx
JoannaO
JoannaO,

Hoppas det blir bättre snart med huvudvärken ❤️ Operationen kommer säkert gå jätte bra. Jag oroar mig också jätte mycket för sånt, men de gånger jag har fått operera mig (typ sista var snitt med ena barnet) så gick det så smidigt och snabbt och sköterskorna var helt underbara på att få en och känna sig trygg ❤️

nouw.com/joannao
JoannaO
JoannaO,
Och vilken fin teckning glömde jag skriva förresten!
nouw.com/joannao
AlexandraStefx
AlexandraStefx,

Tack för ditt stöd! Ja dom vet ju säkert vad dom gör och jag vet inte hur jag innan dess ska sluta oroa mig 🙈Hela magen är förstörd nu 😩 Lite jobbigt att jag är sån här.


Tack så mycket! 🙏🏻 Har inte tecknat på flera dagar nu 😞❤️

nouw.com/alexandrastefx