Hej! Idag ska jag bara spela Fifa 17 och kanske gp ut och ta några fina bilder i snön. Eller så fotar jag till min schleich instagram: stall_panda . Just nu kollar jag på Idol Extra som vi inte hann se på fredag. Vad tyckte ni föresten om att Greg föll ut. Jag blev förvånad, trodde att Rebeca skulle lämna. Men håller alltid på Liam.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag åkte jag först till Esbo. Där var vi och shoppade & åt. Sedan tog vi bilen till Karis. Nu är vi här på kalas. Mer kommer inte hända idag.

Likes

Comments

Idag blrjade dagen likadant som igår, alltså skolan. Efter skolan gick jag och min kusin till en "eftermiddags klubb" som heter Prästis. Alla kallar det Sprättis. Medan vi gick dit spelade vi Pokemon GO. Vk hade inte nåt annat att göra. Nu är jag påväg till Kotka. Där ska jag på magnet-röntgen. Kommer inte bli kul.

Likes

Comments

Hej! Idag var jag i skolan som normalt började kl.8.30 och slutade för en stund sedan. Vi hade matte,musik, 2 timmar jumppa & träslöjd. I jumppan hade jag oturen att landa snett med häger fot minst 4 gånger. Nu är jag påväg hem, ska bara chilla & kolla på You Tube. Senare på kvällen har jag fotbolls träningar.

Bilden ovan tog jag idag på väg till skolan. Tyckte den var såå snygg.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej! Jag är Alexandra, en tjej ifrån Finland. Här kommer jag göra nya inlägg när jag orkar. Jag spelar fotboll så det kan komma ganska mycket om just fotboll. Jag är inte den bästa fotograf som finns så det kommer antagligen inte så många bilder upp här. Men däremot är jag desto duktigare på att skriva. Sö det kommer kanske någon gång någon liten kort berättelse eller så. Jag har ett Instagram konto: alexandrastarck.priva där lägger jag upp ganska oseriösa bilder.

Likes

Comments