Två fullspäckade dagar

Allmänt

Hallå och ursäkta för inaktiviteten dessa senaste dagar. Har varit fullt upp kan man säga. I torsdags var vi iväg på "internat" hela dagen. Vi var i en scoutstuga, tillsammans med klassen, ute på landet mellan Kristianstad och Hässleholm. Där var det aktiviteter, lekar, mat och fokus på gemenskap. Det var verkligen oerhört kul, och jag blev positivt överraskad. Hade inga större förväntningar på dagen, och med väderprognosen var man inte helt taggad egentligen. Men som sagt, det blev hur bra som helst! Bra av skolan att lägga fokus på att man ska komma närmre sina klasskamrater. Egentligen skulle det även varit övernattning, men detta året har man fått ställa in det. Vi åkte därför tillbaka runt halv åtta på kvällen och eftersom vi var hundlediga passade vi på att gå ut på stan.

Stella sov borta över natten, så då får man ju ta tillfället i akt haha. Vi satt ett par timmar på Bishops innan vi begav oss hemåt igen.

Igår var vi "fria" från skolan, och vi bestämde oss för att hålla dagen ledig. Vi åkte därför ut på en liten shoppingtur samt ordnade med lite ärenden som behövdes göras. Jag fick med mig ett par hörlurar hem, vilket jag är så glad över. Trådlösa inears från JBL som ett komplement till mina stora JBL onears. Skönt att kunna variera och speciellt när man ska åka iväg, att slippa packa med sig de stora hörlurarna och istället kunna ha de små. Att ha hörlurar med sladd är ju knappast ett alternativ nu längre haha, sjukt irriterande om ni frågar mig. Så jag är glad, det bästa av båda världar.

Idag har iallafall varit en lugn dag, lite fokus på plugg och lite fokus på vila. Även morgondagen kommer se likadan ut, vilket är väldigt skönt. Hoppas ni också har en fin helg!

Gillar

Kommentarer