Måndag

Allmänt

Vi går in i ännu en ny vecka och sommaren börjar sakta men säkert ta slut. Jag hoppas vi får några fina dagar till innan hösten, speciellt de dagarna vi har lite saker inplanerat.

Måndag idag då, jag var uppe i tid för att ta Stella till veterinären för sin årliga vaccination. Allt gick bra, lite smått oroad var hon men det gick bra. Allt såg också fint ut, vilket är så skönt att höra. Det är ju alltid småsaker som man går och tänker på, och då är det trevligt att få ett ok av veterinären haha.

Nu sitter jag här hemma, och har enormt tråkigt samtidigt som jag inte orkar ta tag i att göra något. Ikväll ska jag en sväng bort till jobb då vi ska ha lite personalhäng. Känns aningen tufft att ta mig dit, men någon timme för att träffa alla blir nog bra. Saknar ändå mina fina kollegor.

Resten av veckan ser ut att bli otroligt lugn. Imorgon firar jag och Daniel fyra år tillsammans, så vi ska äta lite gott och bara mysa hela kvällen. De andra dagarna är helt planlösa och jag ska bara ta det lugnt hemma. Lyssna på ljudbok, kolla serier och mysa med Stella. Daniel åker iväg på fredag med jobb och stannar över en natt, så blir ensam då. Det känns lite tungt, men ska nog gå bra. Hoppas ni får en fin vecka!

Gillar

Kommentarer