Helgen har vart super bra och skön, men haft endast problem med att sova. Har ingen aning varför men de blir som de blir:( Som sagt jag hade en jätte bra och trevligt lördag och söndagen har vart mysig vill jag säga, jag har legat i sängen hela dagen, kanske inte så bra men jag tryckte inte mig socker. Jag har inte ätit något vitt eller socker än så länge, mår jätte bra utav de. Idag måndag tänkte jag åka och köpa hårfärg efter skolan för sedan åka hem. Imorn ska jag börja gymma, jag ska huvudsakligen bränna fett. Målet är inte att va full utav muskler men såklart så ska jag träna muskler också. På gymmet som jag ska börja gymma på så har de pass som man kan delta på och jag tänkte ta ett pass efter skolan om de passar för sedan köra själv på gymmet. Passen har olika syften, och jag kommer variera för att träna så mycket som möjligt utan att lägga för mycket belastning på mitt knä. Kommer cykla mycket på gymmet då belastningen inte blir detsamma som när man springer på bandet.

Roligaste på gymmet tycker jag är benen, att köra olika squats med tyngder och benpressen. Men eftersom belastningen blir så stor på knäna så kommer jag ta lugnt med det och köra mycket rygg, mage och armar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag kan inte sova, och har ingen aning. Mitt knä värker och jag vet inte vad jag ska söta vägen. Idag har jag vart och träffat L och nåhra andra kompisar. Såg på L's träning. Blev kallt om rumpan efter ert tag, jätte mysigt iallafall och vi var ett par timmar efter. Middag lagade jag när jag kom hem, de blev lax med stekt potatis och kall sås som innehållet lätt créme fraîche, dill, citron och salt o peppar. Till lunch innan jag åkte blev blodpudding, jätte gott och enkelt att göra, så himla snabbt. Blev endast en honungs melon till frukost, eller ja en halv för att jag vaknade ganska sent och det var nästan lunch.

Igår..
Jag har ingen aning vad jag gjorde igår, eller jo jag var i väg och handlade och innan dess åt kag en tidig middag. Middagen bestod av curry kyckling med ris och efter jag handlat skar jag upp banan med äpple och åt, tog en glas mjölk till även. Dricker mjölk till allt jag äter.

Hittat en ny favorit serie oxå, new girl. Suuper bra verkligen, ska försöka sova nu:(

Xoxo/a

Likes

Comments

Ja som sagt, de blev de till middag. Innehåller köttfärs, pressade tomater, kött buljong och kryddor så som paprika pulver, rosmarian, timjan och Salt och vitpeppar. La även i champinjoner. Enkelt, snabbt och super gott. Pastan är gjord av edame böner har jag för mig.

Likes

Comments

I en månad nu som sagt ska jag äta nyttigare och komma igång med träningen. Det jag vill komma med det är se om jag mår bättre själv, och framför allt med egna ögon se en förändring. Vill se om jag framför allt blir gladare och att jag orkar mer, speciellt nu när skolan börjar och jag måste jobba in i de sista verkligen för att komma in på vilken skola jag vill. Jag ska försöka äta nyttigare, jag har slutat med godis helt. Tuff första dag när kompisarna ska köpa godis och muffins och så står man där med sin banan, haha. Men de kommer säkert bli bra sen. De 2 första sägs var de tuffaste, men jag ska klara de!! Sen ska jag träna tre eller fyra gånger i veckan, ska försöka ta promenader på helgerna då de är ljust och köra styrka. Och på vardagarna kommer jag köra styrka också. Men det var de mesta, och ännu en gång jag gör de här för mig och ingen annan.

Likes

Comments

På schemat står det vårdcentralen, skola och handla till middag.

Nu på morgon dag jag till vårdcentralen för att ta blodprover så att min läkare kan skicka den remiss till d...röntgen(minns ej vad de hette). Sen är de skola som gäller, efter skolan ska jag köpa hem de sista dom behöva till middagen ikväll, vi ska äta köttfärssås med bönpasta. Hur gott är inte de? De som behövs hem är krossade tomater och champinjoner. Lägger ut bild med recept eller liknande ikväll ifall nån skulle önska att se hur de blev och vad jag har i.

Xoxo/A

Likes

Comments

Imorn börjar min resa. Jag ska huvudsakligen äta bättre genom att ta bort alla vita produkter, så som vitt bröd och vit pasta. Godiset och läskedrycker försvinner helt och även Festis m.m.. Börja röra på mig mer, jag tränar vanliga fall väldigt ofta men då en skada uppkommit så har latheten satt sitt spår. Jag gör de här endast för mig, för att jag ska må bra och förmodligen se och känna framför allt en skillnad och att vara nöjd. Jag ska hålla på i en månad först är det tänkt men om de går bra och att jag mår bra så fortsätter jag med de såklart.

Likes

Comments