Finaste Ann-Margret ❤

Finaste Ann-Margret

Hos er i Binga har jag mina bästa och finaste barndomsminnen ❤. Kärlek, trygghet och frihet är känslor som jag alltid har haft ute hos er och det är nog det ända stället på jorden som jag har känt så någonsin , man fick liksom alltid vara med på allt. När man hängde med Bert i stallet, eller kollat på när han byggt och pysslat med projekt, myst i hö-balarna med kattungar, gått promenader och myst med Puppan, kotte och Ludde. Det är ett ögonblick som jag vet att du alltid ångrar att du inte hade en kamera, det var när jag och puppan satt bredvid varandra och vi var nästan lika långa och vi satt och tittade ut över ängen och jag höll min arm om henne, vi var verkligen bästa vänner hon och jag. Vi hässjade också hö varje sommar, fikat på stora stenen, åkt hölass, plockat ”näsdroppar” (jag trodde att snödroppar hette näsdroppar😉🌱), vi har ätit massor av din rabarberpaj och det finns INGET som slår den . Alla sommar mornar när vi gick ut med hundarna, när det var varmt och kyligt på samma gång, vi såg ut över ängarna och hästarna, morgondiset hängde i luften och det var dagg på alla blommor. Alla vintrar när vi jul stökat, vi kokte knäck medan skinkan var i ugnen, medan Bert gjorde senap med kula och värmen av den sprakade i spisen och allt mys med alla djuren.


Det är hos er jag har lärt mig allt om djur, all respekt och kärlek som man får och ger. En gång när jag spelade med en blockflöjt som jag hittade på vinden s�� blev jag såklart hänvisad att träna i trädgården (Läs: blåste frenetiskt) 😂. Jag gick runt lite i trädgården och sen stannade jag vid stenmuren som var perfekt höjd för instruktionsboken 😂. Jag stod där och flöjtade och visslade fram världens sötaste lilla ödla ur stenmuren 😂🦎, jag kunde så klart inte tro mina ögon! så fort jag slutade spela så kröp den in i muren igen och så fort jag spelade kom den fram (true story!). Kom ihåg när jag i min iver sprang in för att hämta dig för att visa denna fantastiska upptäckt och kanske kommande karriär 😂 du var förmodligen skeptisk men du lyssnade alltid och följde så klart med ut. Så började jag spela och ödlan kom fram direkt 😂❤🦎 och så slutade jag, sen gjorde jag det igen och vi båda bara skrek och skrattade av förtjusning ❤. Vi skulle testat det igen, dens barnbarn kanske bor i muren nu 🦎. Jag har så många fina minnen som detta jag just berättade om.


Vi skulle pallat rabarber hos grannen också och bakat din rabarberpaj när jag skulle komma ner nu i slutet på maj. Det och att du älskade mig var det sista du skrev ❤. Jag fortsatte att uppdatera dig med lite bilder varje dag, för att du inte skulle känna dig rädd och ensam. Det här har varit det värsta med Corona, att man inte fick åka och hälsa på dig och säga hejdå, det är nog mest det som knäcker mig och att vi inte visste om det var när som helst eller om det var 5-6år till. Jag älskar dig så mycket och jag vet att du alltid finns med mig nu, men det gick så fort och jag är fortfarande chockad, jag ville bara säga hejdå. Jag är glad att jag skrev den här texten till dig innan du blev som sjukast, jag ville att du skulle veta hur tacksam jag är över att ha dig och bert i mitt liv . Det gör så ont i hjärtat att jag inte fick säga hejdå och jag kan inte förstå att du inte kommer vara ute i binga när jag kommer hem, men jag är också tacksam för att det gick snabbt så att du slipper ha så ont och att vara rädd och lida ❤.


Är så tacksam för alla fina dagar hos er, dom är de finaste minnena jag har


#fuckcancer

Gillar

Kommentarer

Christer & Nikki
,

Så himla ledsamt och det gick alldeles för fort! ❤ Även om du inte kunde träffa henne pga omständigheterna så vet hon om att du älskade henne! ❤ Ikväll ska vi äta rabarberpaj för att hedra henne! Jag & Nikki finns här för dig! ❤❤❤

AlexandraMelen
AlexandraMelen,

Jag älskad dig ❤

nouw.com/alexandramelen