Poddar

Brott, dokumentärer, historia, komedi. Fyra genrer som jag gärna lyssnar på när jag lyssnar på poddar, något jag gör när jag städar, lagar mat, diskar, spelar tv-spel eller tar det lugnt. Det är sällan det är tyst hos mig då jag gillar att ha ljud i bakgrunden. Jag gillar att lyssna på både musik och poddar. Detta inlägg må innehålla ganska många poddar som jag lyssnar på, och då saknas ändå Karlavagnen, Ligga med P3, Spår, Tendens, Kaliber och Dokumentära berättelser. Skojar inte, jag lyssnar på väldigt många. Jag har till och med lagt till en till podd nu ikväll, som jag tänkt testa på. Podden jag syftar på heter"Bakom galler", vilket handlar om just det, människor bakom galler. Hur bra den podden är det vet jag inte ännu då jag inte hunnit lyssna på första avsnittet ännu. Någon som har får gärna ge feedback kring den. Om den är värd att lyssna på.

Jag lyssnar såklart inte på varenda avsnitt av varje podd. En del lyssnar jag bara på ibland, andra lyssnar jag på hela tiden och som jag sitter och väntar på och som inte kan komma fort nog. Poddar så som P3 historia, Mordpodden, Spöktimmen, Misslyckade affärer/brott, Ligga med P3 och Svenska mordhistorier.

Det finns även fler poddar, tro det eller ej, som jag har lyssnat på eller försökt lyssnat på men som av olika anledningar inte gick hem hos mig. En rätt känd podd (tänker ej namnge den här) klarade jag exempelvis inte av att lyssna på då jag tyckte att de som höll i podden var ganska omogna i sitt sätt att prata och tänka på. För mig gick det inte alls att lyssna på. En annan rätt känd podd gjorde mig extrem besviken istället, då intervjuaren som brukade hålla i den byttes ut mot andra personer som inte var lika objektiva och nyfikna på gästerna som bjöds in. Istället för att vara nyfikna och öppna och välkomnande så blev det mer att de gick till personangrepp och ifrågasatte gästen till en gräns att det blev riktigt jobbigt att lyssna på, något jag verkligen inte gillade. En av gästerna till och med skrev på Instagram, som svar på en kommentar på avsnittet, att hen blev ledsen av sättet som intervjuaren gick till väga. Och då är det illa. Så nej tack till den podden.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229