Pinchos

Sisådär en timme efter sista jobbdagen innan semestern så dök mamma upp, för att imorgon skjutsa mig och mina plantor (varav det sistnämnda jag inte vill ska dö under de fyra och en halv veckor som jag ska vara borta) hem till Dalarna. Det ska bli skönt med lite efterlängtad och välförtjänad semester, med slutstationerna Norge och Kreta. Här ovan och här nedanför har vi några bilder från dagens avslut på Pinchos.

Jag som alltid velat gå till Pinchos fick idag äntligen chansen att gå till dit. Man har hört så mycket kring deras beställningsapp och dess godisdrinkar så suget dit har varit rätt stort under en lång tid. Att beställa via appen gick förvånansvärt smidigt; det var enkelt att skaffa ett "konto" för att sedan beställa mat respektive drinkar, eller för att helt enkelt skicka efter hjälp, om så behövdes. En rolig och en faktiskt riktigt smidig idé, men exkluderande för vissa grupper i samhället, för att nämna någonting negativt. Inte alltid lätt att vara gammal (äldre) i ett samhälle som blir allt mer beroende av teknologi.

Kvällen var trevlig och maten mycket god. Härlig miljö och bästa sällskapet. Måste säga att det var ett mycket bra avslut på en lång arbetsdag och en mycket bra början på semestern.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229