I efterhand

Några bilder från i helgen när mina föräldrar var på besök. Vi testade en restaurang, som vi för många år sedan ätit på, men som renoverat och fixat upp det. Det var riktigt mysigt och väldigt snyggt inrett det måste jag säga. Fem stjärnor för inredningen, dock var maten inte lika bra som inredningen tyvärr. Den dög men inget mer än så, tyvärr. Med den inredningen förväntade sig man sig lite mer.

Utöver fin omgivning var det roligt att träffa päronen igen, det brukar gå lite tid mellan gångerna då jag bor på annan ort och både pluggar och jobbar samtidigt. Att få allting att gå ihop är ett evigt puzzel, alltid är det någon eller något som man måste kompromissa med. Jag är glad att jag nästan är klar med plugget så jag kan få mer tid att lägga med familj och annat som jag vill göra. Vill kunna träffa pojkvännen oftare, åka hem till mina föräldrar, träffa morföräldrar, syster och göra äventyr i hemtrakterna.

En annan sak som önskas är att ha råd med saker. Det är det negativa med att undvika studielån, att behöva snåla på ta mig tusan allt. Men jag tror nog att jag kommer att vara glad över det när plugget är över. Visst hade jag kunnat varit smartare och tagit en lån och lagt undan det för att lägga ut det på en lägenhet för att slippa ta ett till lån. Men aja, man kan inte tänka på allt, hela tiden. Finns så mycket som man behöver tänka på.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229