ABBA

Dagen i tider

08:20 Uppvakning

09:30: Frukost

Morgonen började strax efter uppvakning med att spendera någon timme med att äta glutenfria pannkakor med grädde och sylt, vid ett bord i det folkfyllda frukostlokalen. Riktig goda! Dock lite för mycket folk och för högljutt. Ingen bra akustik i lokalen, tyvärr.

11:30 Utcheckning från hotellet

Mycket smidigare än incheckningen på fredagen, då jag lyckade få ett rum som var ostädat, haha. Men det löste ju sig, fick ju en mini-suite.

11:50 Tunnelbana till Kungsträdgården

Därefter tog päronen och jag tunnelbanan till Kungsträdgården, där steg vi av och fortsatte ett par 500 meter, för att sedan hoppa på spårvagn nr 7 ut till Djurgården.

12:05 Framme vid Grönan och slutdestinationen: Abba- muséet

Här spenderade vi nästan tre timmar, vilket berodde mycket på att mamma är ett sådant stort fan av bandet. Så för henne var det extra kul. Måste säga att det var en bra lång tur och faktiskt både intressant och mycket bra. Fick en större förståelse för hur talangfulla de faktiskt var och fortfarande är, tillsammans med varandra liksom andra.

15:10 Spårvagn tillbaka till Kungsträdgården

Efter rundturen och en liten tur i souvenirbutiken så tog vi oss tillbaka till Kungsträdgården för att först gå till XXL. för att hitta skor till mamma. För att sedan gå och äta lunch/middag på T.G.I Friday's.

16:00 Lunch/Middag på T.G.I. Friday's

Åt en riktigt god hamburgare, givetvis med glutenfritt bröd, och pommes. Smaskens! Vi funderade starkt på att ta en av deras milkshakes (som såg så gudomligt goda ut) men skippade efter resonemang över tiden då det tar lite tid att komma hem.

17:10 Tunnelbana tillbaka till Skärholmen

Därefter blev det att lämna Stockholm., om en lite knöligt att komma ut ifrån. Siri fick frispel och ledde ut oss på villovägar, vilket var lite mindre trevligt. Alla var lite för trötta för äventyr. Kom tillslut därifrån.

18:30 Tillbaks till lägenheten

Blev att plugga litegrann och slappna av med tv-spel.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229