Header

Har ni nån gång tänkt på vad som skulle hända om någon i din närhet råkar illa ut eller försvinner. Det tänker jag på varje dag. Vissa i sin närhet kan man hjälpa. Men ibland kan lilla jag inte hjälpa vad som händer inte du heller. Jag pratar om ålder, sjukdommar som är obotliga eller tex en kompis som blivit dumpad som ändast vill ha tillbaka den personen den älskar.

De är när en person i min närhet blir drabbad av något som jag ser verkligheten. Ibland svävar jag iväg i de liv som inte är bra men skönt eftersom jag ej behöver tänka på alla hämska saker som händer andra eller mig själv. Ser de inte som något possitivt eftersom jag oftast kommer på de lite försent. Men ibland orkar jag inte hjälpa alla och ibland kanske man ska hoppa över att lägga sig i andra och deras problem. Ibland kan ett extra problem skapas. Hjälp de som står er varmast om hjärtat. Ofta kan man vilja hjälpa andra männsikor också men enligt mig är de för att man vill tänka bort sina egna problem. Det är en stor balansgång mellan hur mycket man ska hjälpa och bli hjälpt. Om man får för mycket hjälp är det svårt att växa själv och utvecklas. Samtidigt som man inte ska ge hela sin själ och hjälpa någon annan, man glömmer lätt bort sig själv. Komplicerat. Det är en balansgång som blir en bergodalbana för mig ibland. Iblan för självisk och ibland inte.

Huvudsaker är att man ska självklar hjälpa andra men fortfarande komma ihåg sig själv och ge den tid man behöver för att slappna av och lösa sitt eget.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Man ser ju dagligen en bloggare i flödes som man flitigt följer. Eller jag har iallafall några personer som genom text blivit superkända bara genom att berätta om sitt liv, vissa har jag mer koll på samtidigt som andra är personer som jag har 0 koll på. Aja, blev lite för energisk angående dehär med blogg så kom på att att jag behöver välkomna både mig till "bloggvärlden" men också dig till min blogg.

Vem är som mig? Eller med andra ord, vem är jag?

Själv så är jag igentligen både dålig på att stava och förklara mig i text och orkar nästan aldrig läsa igenom det jag skrivit för att rätta mig själv men det är kanske det som är min utmaning med detta? Men tillbaka till mig haha. Jag är en tjej som inte riktigt har nån koll på vart jag ska eller vart jag vill i livet. Just därför går jag Ekonomi-Juridik i första ring på gymnasiumet. Ingen specifik inriktningen utan en mer bred utbildning som ger mig möjligheter att utvecklas till de jag senare kommer på att jag vill bli eller göra med mitt liv.

Så som jag ser mig som person så är jag rätt så sprallig och allmänt energisk så länge ingen irirterar mig för då blir nuförtiden snabbt stressad och nedstämd. Troligtvis finns det fler som känner igen sig i det betendet. Jag lever livet lite på gränsen, ibland för mycket men jag ser det som en fördel. Antagligen är det de som gör mig spontan. Jag gillar alltså att hitta på nya saker och inte sitta still helt enkelt. Att chilla me katterna hemma sitter inte alltid fel men samtidigt är jag en liten partypingla som alltid vill ha en fest att se fram emot till helgen. Under helgen får katterna vänta om man säger så medans jag är med mina underbara vänner och ibland nya personer som träder in.

Jag hoppas att du fått en liten insikt om hur jag är! Men en person går inte att beskriva i text utan den riktiga uppfattningen av mig och dig kan i verkligheten ta flera månader att helt förstå. Eller hur?

Skola imorgon så jag säger Gonatt nu!


Likes

Comments