Veckan som gått

Halloj på er! I onsdags efter att jobbet slutade åkte jag hem till Moa och Joel och käkade tillsammans med dem. Vi bestämde oss sen för att åka ut till mamma och pappa för att bada och var verkligen en supermysig kväll. Finns ett ställe som vi brukar åka båt från mamma å pappa där vattnet är så galet varmt! Så där badade vi såklart och blev det första doppet här i Sverige för mig faktiskt.

I torsdags var det jobb som gällde och på lunchrasten åkte jag och Jonas iväg till Avion och kollade lite kläder åt Jonas. Sen efteråt bjöd Jonas på en kaffe på Espresso House innan jag började jobba igen. När jobbet sen var avklarat åkte jag ut till mamma och pappa igen för tredje kvällen i rad haha. Åt middag där och sen hängde jag där hela kvällen.

Igår jobbade jag igen och eftersom jag jobbat hemifrån har jag kunnat sitta ute vid våran balkong/altan hela veckan och då har ju katterna kunnat vara ute samtidigt. De har verkligen älskat de så är kul att se dem nöjda. På kvällen var det partaj som gällde och vi satt ute vid våran altan/balkong och hade det trevligt innan vi sen bestämde oss för att dra vidare. Hade en supertrevlig kväll och var kul att få träffa tjejerna!

Gillar