Update sen sist

Hola, tänkte skriva en snabb recap om vad som hänt de senaste dagarna då jag totalt glömt bort att skriva haha.

Fredag: Bytte pass med en kollega så började sent och jobbade kvällen. Passade på att hämta mitt paket från NA-KD där det tyvärr bara var den beiga stickade tröjan som passade.

Lördag: Gick ut på en prommis med Linn på dagen och på kvällen gjorde jag inget speciellt faktiskt. Chillade bara hemma.

Söndag: Gick och fikade på ett cafe med Jonas, mys! Tvättade sen och passade på att städa lite hemma. På kvällen åkte vi hem till mina föräldrar och åt middag där.

Måndag: Jobbade på morgonen och sen direkt efter jobbet åkte jag till Nordmaling och hälsade på Jejja! Så kull att hinna träffa henne när hon väl är hemma. Vi handlade lite gotta, käkade middag och pratade om allt och inget.

Tisdag: Började sent så passade på att gymma på morgonen. Så skönt att vara effektiv på morgonen! Efter det åkte jag och jobbade hela kvällen.

Onsdag: Gick ut på en promenad på morgonen och passade på att skicka tillbaka kläderna som inte passade. Efter det fortsatte jag på en prommis. Efter det gjorde jag iordning mig och åkte iväg till jobbet.

Alltså ser ni så fint väder det var i måndags! Så mysigt!!

Påväg till Jejja!

Fika med Jonas

  • Livet

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg