Storytime

Tjenare! Kan berätta att det inte gått så bra för mig de senaste dagarna haha. Det började redan i onsdags då jag glömde nyckeln kvar i bilen. Så lämnade inte bara bilen olåst, utan även bilen kvar i nyckeln haha, fyfan så kass. På en FLYGPLATS också, känns inte jättesäkert. Bilen stod iallafall kvar när jag skulle fara men batteriet var ju tokslut då det stått och dragit hela dagen. Sen var batteriet kasst som det var så fanns inte mycket att göra med det.. Jonas jobbade då så han kunde inte hämta mig, ringde sen en kompis men hon hade punka på sin bil, så fanns inte så mycket mer att göra än att gå in och hämta kläder för att sen promenera hemåt. Möter dock en kollega när jag är påväg in igen, och fick då skjuts av han hem. Så jäkla snällt!

Sen i torsdags kommer jag på rätt sent att "juste, min bil står på jobbet och jag måste cykla/gå till jobbet." Fick då lov att skynda mig som satan, och såklart är mobilen puts väck så springer och letar den i hela lägenheten.. Tillslut hittar jag den, och då märker jag att vi har INGEN mat hemma, och skulle äta både lunch och middag på jobbet.. Lyckades skrapa ihop hårdbrödmackor och en burk tonfisk att ha på (lushlife) och gick sen och letade cykeln. Min cykel är paj så har lånat Jonas cykel förut, men hittade den ingenstans. Ser däremot ett lås som var exakt som det Jonas hade och eftersom jag inte hittar cykeln förstår jag då att den är stulen.. Är dessutom jag som använt den sist så kändes inte superkul att veta att jag glömt att låsa (jaa, man kan se ett mönster med att jag har svårigheter att låsa saker, haha). så hans nyköpta cykel blivit stulen :-). Eftersom jag skulle bli sen till jobbet om jag gick, så ser jag en annan cykel som var olåst som jag lånar och cyklar sen iväg till jobbet med skam med vetskapen av att Jonas cykel är borta.. Väl framme på jobbet kommer jag på att "juste, jag har min badge (vilket man måste ha för att ta sig runt på flygplatsen) kvar i min vanliga väska" då jag tog en ryggsäck eftersom jag cyklade. Får då gå och fixa en tillfällig badge innan jag börjar vilket vart ÄNNU ett moment..

Jobbdagen gick dock bra och trots detta var jag på väldigt bra humör. När jobbdagen sen är slut cyklar jag hemåt igen och tänker på att jag måste berätta för Jonas att hans cykel är sluten.. Väl hemma börjar jag gå in men fick en sån stark känsla att jag bara MÅSTE dubbelkolla så att jag såg rätt imorse, så vänder och går till cykelstället för att kolla en sista gång. SÅKLART står cykeln där och hade faktiskt låst hans cykel.. Vart superlättad och gick sen in igen.Ringer Jonas och berättar om min miss idag och samtidigt jag ska låsa upp känner jag i min jackficka att ett kort är där som jag inte kände igen. Plockar upp det och SÅKLART är det min badge som låg och lurade där.. Brukar ALLTID lägga det i min väska, men av någon anledning la jag det i min jacka dagen innan?? Så hade då varken fått Jonas cykel stulen ELLER glömt min badge haha.

Detta är så OTROLIGT typiskt mig, slutar aldrig förvåna mig själv. Är dock bara att skratta åt eftersom jag är så klumpig haha. Min otursturné (aka klumpighetsturné) lär väll säkert fortsätta, men så får det vara isånnafall!

I onsdags efter jag fick skjuts hem av min kollega bytte jag bara om och knatade sin in till stan för att träffa Felicia på Espresso House. Hade sett fram emot en pumpalatte sen jag var där sist, men såklart var den slut.. De var dock supersnälla och gjorde en variant av den, så det löste sig. Var kul att träffa Fille och prata ikapp om livet, har varit så mycket annat som kommit emellan så var kul att träffa henne.

  • Livet

Gillar

Kommentarer