Sminkfavoriter

Innehåller affiliate-länkar

1. Här / 2. Här / 3. Här / 4. Här / 5. Här / 6. Här / 7. Här / 8. Här

Här är några sminkfavoriter som jag inte skulle klara mig utan!

1. Först ut är ett puder från Kat von D som jag brukar "bakea" med. Tar då oftast min beautyblender och tar lite puder, duttar först in det i locket så man inte tar överdrivet mycket och sen duttar dit under ögat för att det inte concealern eller foundationen ska lägga sig i vecken under ögonen.

2. Nästa produkt är en återfuktande mist från Clarins som jag både sprayar efter jag sminkat mig på vardagen för att sminket ska "smälta in" och inte lägga ovanpå, men även under dagen när jag huden känns torr. Är den BÄSTA misten jag någonsin känt!

3. En annan liknande produkt som jag också tycker om är från en dewy setting spray från Kicks. Skillnaden mellan den här och den från Clarins är att den från Clarins är mer som en hudvårdsprodukt som återfuktar, men som jag ofta använder över sminket ändå, och att den från Kicks gör att sminket sitter bättre. Den använder jag då istället när jag vill att sminket ska hålla lite extra, så som till fest ex. Den blir dock lätt glansig, så använder den bara när det ser lite pudrigare än vanligt. Perfekt för oss torrisar!

4. En annan sak som jag verkligen inte vill vara utan, är den här ögonfransböjarn från Shiseindo. WOW WOW WOW, det är verkligen skillnad på olika ögonfransböjare. Den har gjort så stor skillnad då böjen ser så fin ut SAMT att den håller så länge.

5. Den här ögonskuggspaletten är typ det finaste som finns. Älskar lite varmare, rostigare färger. Väldigt pigmenterad så lite räcker långt!

6. Jag har aldrig varit en som tyckt om läppglans särskilt mycket, tills en kompis introducerade mig till den här produkten. Som sagt, ett läppglans från Clarins. Min favoritfärg är #6 Rosewood, en lite brunare färg. Blir en sån fin glans och är INTE STICKIG, sååå skönt! Är dessutom väldigt vårdande, så den känns precis som ett läppbalsam på läpparna.

7. Den här mascaran från Sephora, tillsammans med ögonfransböjaren skojar man verkligen inte bort. Är en rätt liten gummiborste som gör att man verkligen kommer åt överallt. Den ger otrolig volym OCH längd. Enda minuset är att den kletar av sig lite på huden, men iof har jag alltid haft det problemet och behövt ha vattenfast så tror det mest är på mig. Jag har löst det med att pudra lite extra runt ögonen samt lagt på en annan mascara på översta lagret. Då funkar den perfekt! Känns som om man har lösfransar på sig då man verkligen kan bygga upp den så mycket.

8. Sist men absolut inte minst, är en under eye corrector från Becca. Har alltid haft väldigt mörka ringar under ögonen. Den här gör verkligen under! Är en ljusreflekterande korrigeringskräm som är lite lätt rosaaktig som tar bort de blå under ögonen. Känns lite lätt klibbig på ett bra sätt och gör faktiskt att concealern sitter bättre utan att den lägger sig i vecken. Guld säger jag bara! Dyr men haft min i drygt 2,5 år och ser bara ut som om jag har petat i den.

Gillar

Kommentarer