Smink

Innehåller affiliate-länkar

Som många andra tar såklart allt smink och hudvård alltid slut på en och samma gång vilket betyder att man "måste" köpa allt samtidigt och inte kan sprida ut köpen :-) I-landsproblem, I know! Nä men iallafall har jag beställt lite nytt från både Sephora och Apotea. Kändes mer okej att shoppa också då bara 2 av 6 plagg passade, haha..

Har haft ansiktsoljan tidigare, tycker om att använda den mer under vintern då huden både blir torrare samt att det är snällare för huden när det är kallt ute. Har länge velat testa concealern från Tarte och var så nervös för hur färgen skulle bli, men den blev faktiskt väldigt bra! Klicka antingen på bilden eller under för att komma till vilken färg jag köpte. Ska iallafall bli spännande att se om den är bra eller inte! Highlighter var verkligen på tiden att köpa en ny, har haft min i ca 3 år och är bara smulor kvar.

Var dags för att köpa några nya borstar också då jag aldrig haft någon som varit riktigt bra för både foundation eller highlighter? Testat båda lite snabbt och är så nöjd! Både fanns att köpa i svarta färger också, men tyckte det kändes roligare med nått annat, och framförallt lättare att se vad det är för någon när de ligger i sminkväskan.

Gillar