Shoppingrunda utan shopping

Hej! Gårdagens shoppingrunda till Häggströms slutade inte med någon shopping. Varken jag eller mamma hittade något, men så kan det vara ibland. Vi åkte förbi Ikea och åt middag då båda var riktigt hungriga. Efter det hade jag lite hemmaspa då jag körde silverschampoo, inpackning, ansiktsskrubb och en ansiktsmask på det. Min definition av den perfekta egentiden.

Dagen har bestått av att jobba och sen bara ta det lugnt. Har varit så sjukt trött både idag och igår, så tog en välförtjänt sovstund när jag kom hem. Riktigt skönt måste jag medge. Iallafall blir det bara att ta det lugnt ikväll. Känns som om jag har varit runt och flängt mycket den senaste tiden, så är skönt att bara varva ner lite och samla lite energi mellan gångerna.

Ser verkligen fram emot helgen, känns som om det har varit en lång vecka. Har tänkt att det varit en dag närmare helg än vad det faktiskt varit under hela veckan, så har varit lite segt.. Men snart är helgen här iallafall, fredag imorgon och det känns så skönt! Har dock inget speciellt planerat, så får de vad som händer helt enkelt. Är sugen på att gå på stan och fortsätta min krukjakt, då det ser lite taskigt ut just nu haha.. Vill dock inte heller köpa en som jag inte är nöjd med när jag hur som ändå måste köpa en ny. Har hittat en hel del snygga, men de har alla varit för små.. Aja, skam den som ger sig!

  • Livet

Gillar

Kommentarer