Shopping

Innehåller affiliate-länkar

Förra veckan var det 50% på vissa av Kicks egna produkter, och eftersom jag är en riktig reamänniska passade jag på att köpa på mig så jag inte behöver köpa för fullpris haha. Gillar verkligen kicks egna sheetmask, tycker om deras passform och det är sjukt mycket serum i dem vilket är bra! Är riktigt taggad på "Hydro under-eye patches" också, ska bli spännande och se om de fungerar bra eller inte! // Igår när jag var på stan passade jag på att fynda med mig lite hem. Beauty bargin är en ny butik i Umeå, så spanade runt där och såg att det var 50% på Batistes torrschampoo! Köpte med mig några hem då jag använder upp dem rätt fort.

Sen ville jag även testa ACOs nya micellar gel. Var rabatt på den och min börjar ta slut så passade på. Gillar verkligen iden av att det är en gel istället för "vatten". Brukar inte använda micellar rengöring vanligtvis, men tycker om det om man ska resa och inte vill ha med sig flera olika produkter. En annan gång jag älskar att använda micellarrengöring är när man druckit och verkligen inte orkar med vanlig rengöring. Brukar normalt först använda mig av en vanlig ansiktsrengöring och tvätta med det två gånger, ibland även kokosolja innan om jag använt mycket smink! Sen en toner för att få bort det sista och återställa ph-balansen. Är då så skönt ibland när man är lat att bara ta lite rengöring på en bomullspadd och sen är man klar!!

Sist men inte minst köpte jag även hem D-vitamin från en butik som heter Meretes som finns i Umeå. Wow, vad de är duktiga och serviceinriktade där. Fick superbra hjälp och även bra tips! Iallafall så lärde en tidigare kollage till mig som pluggar till läkare, att alla månader som innehåller ett R i sig, (alltså från september till april) får man inte i sig tillräckligt med D-vitamin här i Sverige genom att vistas utomhus. Har alltid tagit D-vitamin tidigare under vinterhalvåret, men när det tog slut i våras/vintras, glömde jag helt bort att köpa nytt. Men nu är det gjort iallafall.

Gillar