Saker om mig

FAKTA:

Namn: Anna Alexandra Emilia Leong

Födelsedag: 19 november 1997

Längd: 177 cm

Nämn några bra egenskaper du har: Lätt för att bjuda på mig själv, sätter oftast andra människor i första hand, rolig ibland (hehe), empatisk och pålitlig. (Fick lite hjälp av finaste @OTTILIALOF )

Nämn några dåliga egenskaper du har: Har svårt att öppna upp mig för andra människor, långsint, sätter ofta andra människor i första hand, lat, känslig och största tidsoptimisten som finns haha.

Saker du hatar - Att känna sig missförstådd, djurplågeri, skräckfilmer, när ens kompisar inte förstår hur bra de egentligen är, känna sig utanför, att vara ledsen fast man vet att de inte tjänar något till och att vara sjuk.

Saker du älskar - Åka utomlands, sommaren, spontana aktiviteter, känna sig älskad och behövd, naturen, godis, smink, träna, mat, utekvällar med människor man tycker om, shoppa och katter.

Största rädslor - Att en närstående ska dö

Fobier - Att ta på mjöl, fåglar som flyger över en och att sandpappra, usch ryser av tanken!

FAVORIT...

Mat: Mammas köttbullar och hemmagjord potatismos, pannkaka, plankstek, spagetti och köttfärssås och entrecotê och pommes, mumma!!

Årstid: Sommaren, det är då jag verkligen kan andas ut! Fryser hela tiden annars så.. Sen kan man göra så mycket mer saker då!

Glass: Twister, daimglass eller bara någon chokladglass

Chips: Creme cheese, sourcreme & onion eller sour creme & sweet chili

Dricka: Sprite, Trocadero, hallondricka, mixad vattenmelon (älskar vattenmelon mer än allt) eller citronvatten

Serie(r): Narcos & homeland, har svårt att fastna för serier egentligen, blir lätt så uttråkad. Gillar annars de mesta som är verklighets baserat eller fakta program.

Film(er): The fault in our stars (fast gillar boken mer såklart), hunger games, just go with it, how to be single,


BLANDADE FRÅGOR

Vad ville du bli när du blev stor när du var barn?

Frisör

Hur många kuddar har du i sängen?

3 stycken, sover dock bara med 1 eller utan haha..

Sex sånger jag kan texten utantill på:

Hela "Satan i gatan" albumet av Veronica Maggio

Holland road - Mumford and sons

Or nah - Ty dollar sign

Salsa Tequila - Anders Nilsen

Jag var bara inte gjord för dessa dar - Håkan Hellström

Stolen dance - Milky chance

.Vad stör du dig på hos andra människor?

Om man alltid ska vara värre, folk som inte kan ha förståelse för andra människor, de som trycker ner andra för att må bättre själv, de som inte kan säga vad de tycker, om någon smaskar, oallmänbildade människor och de som stinker rök

Vad gör dig riktigt glad?

Genuina komplimanger (helst personligheten såklart), att höra att andra människor verkligen kan lita på en, gymma, hästar, innebandy, besvarad kärlek, överraskningar och få lyssna på musik efter en lång dag, när man hittat en bra bok och när det är bra väder ute


FRÅGOR - KÄRLEK & RELATIONER

Hur många gånger har du varit kär?

Skulle nog säga att jag varit kär hela 4 gånger faktiskt

Vart går gränsen vid otrohet?

Om man ska dra mer grovt skulle jag nog säga om man kysser någon annan. Men tycker ändå att en annan person kan vara otrogen om man skriver typ men någon annan med en tanke att det inte är som kompis, förstår ni hur jag menar? Är kanske inte otrohet så men tycker inte det är okej om min kille skulle sitta och skriva med tjejer från höger och vänster.

Viktigast i ett förhållande?

Att man kan lita på varandra, att man har roligt tillsammans, attraktion och att man kan acceptera varandra precis som man är.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

Inte kärlek vid första ögonkastet, men attraktion. Man kan ha en dragningskraft till varandra som, men inte kärlek vid ett ögonkast.

6 SAKER NI KANSKE INTE VISSTE OM MIG...

1. Jag har två tår som sitter ihop

2. Är förmodligen den klumpigaste personen som existerar,

3. Har sett väldigt få "måste se" filmer. Hade varken sett Harry Potter eller Starwars fören förra året. Har fortfarande inte sett Sagan om ringen, Forrest Gump, Jönssonligan eller Spiderman.

4. Tycker verkligen inte om att radera bilder, är så fruktansvärt drygt?! Sen är de svårt att välja vilka bilder man ska ta bort och vilka man ska ha kvar. Samt att det är ändå nått litet minne även över en dålig bild?? Ja, ni hör ju, jobbigt värre är det !!

5. Jag har jätte svårt att lämna mat på tallriken. Även fast jag är mätt MÅSTE jag verkligen äta upp allt, får verkligen tvångstankar av det.

6. Är totalt kass på att leta saker. De jag letar kan vara rätt framför ögonen men ser det ändå inte på något konstigt sätt. Är även mästare på att tappa bort saker så är verkligen ingen bra kombo..

  • Tankar

Gillar

Kommentarer