Önskelista - Hudvård

Innehåller affiliate-länkar

Har börjat mer och mer med hudvård och känns svårt att förneka att man måste använda solskydd längre.. Känns dock lite väääääl att börja med spf 50, så den här tycker jag känns lämplig. Dessutom fint med en liten tint av färg. Finns att klicka hem HÄR // Om man fortsätter med hudvård så har jag länge spanat in den här apparaten från Foreo. Ett verktyg för att rengöra huden bättre och applicera bla serum. En riktig dyrgrip men ibland ska man ju unna sig! Klicka HÄR för att läsa mer om den.

Nått jag verkligen fastnat för är Filorgas serie Oxygen-Glow. Blir sånt fint glow av det och tror att ansiktskrämen är fin att ha även fast man är osminkad. Sen masken fin om man vill va lite "extra" fin! Ansiktskrämen hittar du HÄR och ansiktsmasken hittar du HÄR.

Denna toner har jag också spanat in och kommer förmodligen köpa den när min är slut. Gillar verkligen The Ordinarys produkter då de är billiga men ändå effektiva och bra! Tumme upp för det. Klicka HÄR för att klicka hem den. // Denna "blodmask" är jag också väldigt nyfiken på. Har hört att den är väldigt bra så är väldigt sugen på att köpa den och testa! Är ni också nyfikna på den kan ni klicka HÄR.

Gillar

Kommentarer