Ny bil

Hola! Igår när Jonas kom och hämtade mig från bussen fick jag mig en chock då han kom med en helt annan bil, han hade nämligen köpt en ny! Nu när jag börjat mitt nya jobb har jag börjat ta bilen till jobbet då det är betydligt längre ifrån än tidigare, och då har det inte alltid riktigt gått ihop för oss båda. Blir mycket enklare nu när vi kan ta varsin, kommer faktiskt bli skönt till vintern då båda verkligen kommer att vilja och behöva bilen.

Det första vi gjorde då var att åka till Holmsund och hämta den andra bilen och efter det hängde vi bara tills att Jonas skulle iväg till hans jobb. När han åkte slängde jag ihop mockarutor, så himla gott!

Idag har jag bara jobbat känns det som. Mådde faktiskt ganska dåligt imorse då jag mådde illa och var yr hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen, sen hade jag huvudvärk på det.. Lättade dock upp under eftermiddagen och nu mår jag betydligt bättre. Börjar tro att det är något slags virus jag har dragit på mig, alternativt är det nacken och ryggen som spökar då jag är riktigt spänd just nu.

Gillar

Kommentarer