Lördag, söndag och måndag

Lördag:

Jobbade på dagen morgonen och när jag slutat var jag och Kevin kvar hemma i Vindeln en stund och kollade på tv. Efter ett tag åkte vi vidare in till Umeå och då var det bara att göra iordning sig för att fara ut och käka med Ada. Vi tog först en fördrink på O'learys och senare drog vi vidare till Guitars för att äta där. Har faktiskt aldrig ätit där så var roligt. Var supertrevligt och efter maten gick vi tillbaka till O'learys ett tag innan vi gick och kollade på musikhjälpen. När det vart för kallt kom Kevin och skjutsade vidare oss till Felicia där vi sedan hängde resten av kvällen.

Söndag:

Började dagen med adventsmys med mina gamla kollegor från Specsavers. Var kul att träffa många av dem och sen var det verkligen supermysigt också, och gott haha! Efter någon timme där åkte jag vidare till Felicia och vi åkte ganska direkt till Avion och kollade några sista klappar. När vi var klar där var det gymmet som gällde. Efter det köpte vi lite mat och åt middag hos henne. Sen tog vi plus Hugo det bara lugnt hemma hos henne tills Moa kom dit och vi hade lilla julafton. Felicia åker till Thailand idag och kommer spendera hela tre veckor i varmare breddgrader, så himla avundsjuk!! Kommer dock sakna ihjäl henne då det redan(!) känts att man haft lite kontakt idag..:( Hur ska man klara sig är ju frågan!?

Måndag:

Började dagen med lite tågdramatik då jag kollat från fel station.. Missade då det jag skulle ta och det efter det vart såklart försenat.. När jag väl tagit mig till Vindeln öppnade jag butiken och sen dess har jag jobbat på. Har varit sååå kul idag då det verkligen varit mycket folk hela dagen men ändå inte för mycket så det blir superstressigt. När jobbdagen var slut åkte vi hem till Umeå igen och då åkte jag och Mamma och fixade lite saker till min brors nya lägenhet! När vi var klara har jag bara suttit och degat framför datorn.

  • Livet

Gillar

Kommentarer