Lilla julafton, illamående och tacotisdag!

Halloj! I måndags var jag som sagt ledig men blev ändå en stressig dag då vi behövde flytta allt i lägenheten då de skulle börja med att måla alla väggar dagen efter. Så allt ifrån alla blommor och lampor i fönstrena, till gardinerna och tvn, till de vägghängda garderoberna i hallen skulle bort. Vi hann börja lite direkt Jonas kom hem från jobbet, men sen skulle vi vidare till min mormor och morfar för att ha lilla julafton där. Vi åt blöta och hade lilla julafton. Efter det var avklarat var det bara att skynda sig hem för att fortsätta med att flytta alla saker. När vi äntligen blev klar åkte vi tillbaka till Holmsund och sov hos Jonas föräldrar. Vart inte många timmars sömn då jag skulle upp tidigt och vi la oss sent.

På morgonen när jag vaknade mådde jag faktiskt inte alls bra. Hade haft ont i huvudet hela måndagen och kände att det fortfarande var kvar när jag vaknade. När jag sen började göra iordning mig började jag även må väldigt illa! Försökte trycka i mig något att fika bara för att ha nått i magen om det skulle vara anledningen till att jag mådde dåligt, men det gav sig inte.. Åkte trots det iväg till jobbet, satt i bilen ett bra tag innan jag bestämde mig för att försöka jobba ett tag. Vart dock bara värre och värre så åkte hem efter att morgonflygen var klara. Gick och la mig för att sova, och sen sov jag till och med klockan 13,00! Hade då sovit ca 5h tidigare på natten, och sen sov jag i ytterligare 6h! Var verkligen helt slut och tror att det var för att det varit så stressigt och mycket dagarna innan. Mådde iallafall bra sen, så tror jag verkligen behövde ta igen den där sömnen.

Efter det hade jag frisörtid, så åkte iväg dit eftersom jag mådde så mycket bättre. Klippte mer än 10 cm, så är otroligt mycket fräschare nu! Sen slingade vi även håret och gjorde lite bayalage. Vart supernöjd och var jätteroligt att få träffa Elin som klippte mig! När vi sen var klar åkte jag direkt till Holmsund för att hämta upp Jonas, och sen tillbaka till stan igen för att vara med Sofie och Kristoffer! Vi hade tacomys och spelkväll, så roligt! Vi vart kvar där rätt länge, och när vi väl åkte hem gick vi och la oss direkt. Brukar vanligtvis ha så svårt att somna om jag sovit för mycket innan eller bara tagit en nap på en timme, men sov som en stock hela natten!

Hade sovmorgon och sen var det dags att åka vidare till jobbet. Var GLASHALT på morgonen, sååå less på vädret just nu.. Man får verkligen noll energi av all blåst och regn.. Har faktiskt hellre snö och några minusgrader istället för det här! Förutom vädret har det varit en rätt bra dag. Har fått mycket gjort på jobbet vilket alltid är en skön känsla.

Julklappslek!

Kortspel och tacos, bra kombo!!

  • Livet

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg