Ledig dag

Godmorgon! Kände mig såå virrig igår. Satte mig och började skriva ett inlägg om EXAKT samma sak som mitt tidigare inlägg då jag helt enkelt glömt bort att jag ens skrivit det?! Hade så jäkla ont i käften/halsen och mådde verkligen inte alls bra. Tror inte ens att jag nämde att jag var ledig igår?? Iallafall vart det en lugn dag i och med jag mådde som jag gjorde. Kände mig sjuk och hade inte alls någon energi. Det var riktigt drygt då jag planerat att göra en massa saker.. Men så är det ibland! Lyssnade på kroppen och det ångrar jag inte.

Tog iallafall tag i hemmet och städade ordentligt vilket var skönt. Känns så mycket roligare att vara hemma då det ser fint ut och inte ligger kläder på alla håll och kanter.. Har i hela mitt liv haft en tendens att slänga kläder lite överallt, vilket inte är något jag är stolt över.. Måster verkligen bli bättre på att bara lägga in kläderna direkt! Vet inte vad det är men är typ en spärr inom mig som bara inte kan göra det, haha.

På kvällen unnade jag mig och åkte och köpte godis, tände ljus och satt och kollade på Paradise Hotel, mys! Efter ett tag när Jonas kom hem satte vi istället på en serie och kollade lite på det. Vart sen en tidig kväll då jag började tidigt idag. Låg dock (som vanligt) i någon timme utan att jag kunde somna.. Suck, är så surt då jag förlorar så många timmars sömn på att inte kunna somna. Speciellt när jag ska upp så tidigt behöver jag verkligen somna direkt jag går och lägger mig så jag inte får för lite sömn. Sen spelar det ingen roll om jag går och lägger mig tidigare för då kan jag ändå inte somna och har märkt att det bara tar ännu längre innan jag faktiskt somnar då jag verkligen MÅSTE va hyfsat trött innan jag somnar, för annars är det helt omöjligt att jag faktiskt slumrar till.

  • Livet

Gillar

Kommentarer