Kvällspromenad

Godmorgon! Efter gårdagens jobb gick jag ut på en promenad med Linn direkt jag kom hem. En sak som till och med jag måste erkänna är att det är mysigt att gå ut och promenera när hösten börjar närma sig. Promenader i huvudtaget är faktiskt ett vinnande koncept, men liite extra såhär på hösten.

Iallafall var vi ute och promenerade ganska långt, var ute i nästan 1,5h! Så skön avrunding efter en jobbdag, verkligen att rekommendera. Har märkt att jag har väldigt mycket lättare att somna när jag är ute vilket är skönt. Var rädd sist att det bara var en engångshändelse, men det var det som tur var inte!

Idag började jag som sagt jobba från tidig morgon, så har redan betat av 4h på jobbet. Slutar vid klockan 15,00 vilket känns så skönt. Tanken är då att åka och träna, göra lite matlådor och om jag kommer ihåg så fara och köpa en motorvörmarkabel till bilen. Börjar vara riktigt kallt nu, speciellt på morgonen och på kvällen. Känns betyldigt behagligare att sätta sig i en varm bil på morgonen än att sitta och hacka tänderna påväg mot jobbet. En betydligt trevligare start på dagen om ni frågar mig!

  • Livet

Gillar

Kommentarer