Julpynt

Tjenixen! Igår efter middagen åkte jag iväg till Sofie och hängde där hela kvällen. Fick se deras nya fina lägenhet som de hade renoverat, man blir lite sugen själv på att renovera till sitt egna drömhem, men det får nog vänta ett tag! Vi fikade lite gotta och pratade hela kvällen, så mysigt!

Idag började jag morgonen med att ligga och dra mig i sängen rätt länge, sen gjorde jag iordning lite frukost och kollade på lite tv. Lite senare åkte jag iväg och tränade. Hade lämnat in min jacka på lagning eftersom min kedja var helt trasig, så var och hämtade den. Ska bli så skönt att kunna ha min varma dunjacka igen! Är så jäkla kallt, så har längtat efter den.

Nu ikväll gjorde jag och Jonas (mestadels Jonas) hemmagjorda hamburgare. Är så himla gott! Så det vart en succé. Efter det har jag börjat julpynta lite, hehe. Har väntat länge på att det ska vara "okej", och när jag hörde av en kompis att hon redan hade börjat så kändes det okej för mig också! Älskar verkligen julen innan själva julafton egentligen. Tycker om stämningen och att pynta, baka/äta massa julgodis och köpa julklappar!

  • Livet

Gillar

Kommentarer