Julafton med familjen

Hola! Igår var jag som sagt ledig och vart hade bokat tid hos naprapten kl. 7 på morgonen, så vart ingen sovmorgon precis. Var väldigt skönt att ha varit där och har alltid haft mycket problem med min kropp. Förhoppningvis är det ett steg framåt iallafall.

När jag var klar där knatade jag hemmåt igen och sen gjorde jag och Jonas iordning frukost. När vi var klar åkte vi och gjorde en hel del ärenden. Sen när vi var klar gjorde vi bara iordning oss och åkte sen iväg till mina föräldrar för att fira lilla julafton. Kommer att fira julafton med Jonas familj, så därför passade vi på att fira det med min familj nu. Vi var då där hela kvällen och åt gott och spelade lite sällskapsspel, så mysigt!

Idag jobbar jag och vart inte många timmars sömn inatt. Har ett 12 timmars pass nu framför mig, så får kämpa mig igenom den här dagen. Som tur var är jag som sagt långledig efter måndagens jobbpass, så försöker sikta in mig på det istället.

En smoothie medan jag och Jonas var på stan och gjorde bort lite ärenden // Jonas nya skoter som han lyckades köra sönder första dagen han körde den.. Trodde först att den inte skulle hinna bli lagad förens efter nyår, men de var klara sjukt fort så att han kan ta med den till Hemavan nu under jul och nyår, så kul!

Världens finaste katt, min Doris <3

Lilla julafton med familjen, mys!

Gillar

Kommentarer