Jobbhelg

Halloj! I fredags jobbade jag kväll och hann inte med så mycket innan jobbet. Vaknade dock supertidigt och kunde inte somna om, och efter att jag legat i sängen i drygt en timme utan framsteg kom jag på att jag kanske hinner träna innan jobbet, men SÅKLART vart jag svintrött precis då.. Har knäckt systemet om hur jag ska lyckas somna om ifall jag vaknat! Jag ska bara tänka att jag ska gå upp och göra något effektivt och vettigt istället, ja då somnade jag direkt haha.

Nä men iallafall, efter ett tag åkte jag iväg till jobbet. På kvällen efter jag slutat jobba satt jag och Jonas och kollade på en serie och åt lite gotta. Vart en tidig kväll då både jag och Jonas jobbar den här helgen.

I lördags jobbade jag då som sagt också. Hade ett 12h pass som jag matade igenom. Gick faktiskt väldigt bra och dagen gick rätt fort. Älskar verkligen att det är ett så omväxlande jobb, vilket gör att dagen ofta går fort. Efter jobbet hade Jonas varit och köpt mat till middagen. Vi lagade då entrecote och gjorde sötpommes till, fy tusan så gott! När vi smält maten ett tag åkte vi iväg till stan och spelade lite biljard. Jag har knappt spelat det förut, så eftersom Jonas är jätteduktig på det så fick han försökte lära mig det. Efter det åkte vi iväg till Jonas mormor och morfar och spontan besökte dem.

Idag är det också jobb på agendan. Jobbar till och med 14.30 vilket känns skönt. Sen är jag ledig imorgon vilket känns ännu skönare.

  • Livet

Gillar

Kommentarer