Ingen vila, ingen ro

Morsning korsning! Kanske är dags att börja uppdatera ni som fortfarande läser med vad som hänt det senaste och inte bara med bilder. Har varit exakt fullt upp hela sommaren och denna vecka har inte varit ett undantag. I måndags åkte jag till Ada efter jobbet och hade tacomys med henne. På tisdagen var jag ledig så passade på att njuta lite av solen, tvätta, städa bilen och lägenheten och sånna nödvändigheter. På kvällen åt jag med Vanessa och Liv på Pinchos! Väldigt kul med en catch-up. Dagen efter var det jobb igen och efter arbetsdagen var klar åkte jag iväg till Evelina och hängde med henne. På torsdagen var det jobb igen och efter det åkte jag till Jonas och var med han. Igår (fredag) åkte vi iväg till Holmsund på en sommarfest, så kul!

Just nu sitter jag på bussen påväg mot Piteå. Ska jobba på Nolia lördag-måndag. Direkt jag kommer hem till Umeå ska familjen dra ut och käka middag.

Älskar, älskar, älskar sommaren så mycket. Finns alltid saker att göra, det är varmt ute och livet är bara så mycket lättare!

  • Livet
  • Nära Byske

Gillar

Kommentarer