Hösttips

Innehåller affiliate-länkar

Jag tror inte att jag är ensam med att bli höstdeppig. Menar vem är inte ledsen att de varma och bästa månaderna är över och att man nu börjar frysa 24/7? Inte så många iallafall. Tänkte iallafall dela med mig av några tips som jag brukar försöka göra så att man trots höstdeppen ändå kan tycka att hösten kan vara helt okej ändå.


  • Köpa nya höst doftljus och tända dem. Är faktiskt en sak jag längtat till nu när det börjar va kallare och mörkare ute. Det höjer verkligen mysfaktorn hemma så himla mycket! Några av mina favorit doftljus hittar du HÄR, HÄR och HÄR.
  • Börja kolla på alla nya tv-program som börjat. Tycker det är så mysigt nu när fredagsfinalerna på Idol har börjat. Sen är jag en riktig sucker för både Love Island och Paradise Hotel, haha så roligt att kolla på. Älskar reality serier.
  • Gå ut på promenader. Speciellt när man går ut och går med en kompis och kan babbla bort halva promenaden. Viktigt bara att man klär sig ordentligt då det börjar som sagt vara rätt kallt.
  • Inred hemmet. När man ändå kommer börja tillbringa mer tid hemma så är det ett perfekt tillfälle att kanske ta tag i inredningen och antingen fixa det som man inte hunnit göra tidigare, unna sig någon inredningsdetalj man suktat efter länge eller bara flytta runt på inredningen hemma så det känns mer levande och nytt.
  • Gå ut och fika med dina kompisar. Är det någon gång man verkligen ska unna sig saker tycker jag det är under hösten. En fika med sina polare är så himla mysigt och perfekt att få sig något varmt i form av kaffe/te eller choklad.
  • Åk till fjällen och vandra och kanske plocka lite svamp. Mycket mysigare än vad man tror och dessutom gott att göra en kantarellmacka till kvällsfika, mmm mums!
  • Kom igång och träna. En sak som verkligen påverkar mig så mycket positivt är verkligen träningen. Man blir både piggare, gladare och får mer energi till annat.
  • Ta hand mer om dig själv. När man får mer tid till saker är det perfekt att börja ta hand mer om sig själv. Jag brukar tycka om att ha lite hemmaspa och sätta på en ansiktsmask och bara varva ner.

Gillar

Kommentarer