Hemavan ➡️ Asien!

Men hej igen! Det var verkligen ett tag sen sist. Har varit en hel del som hänt, så orkar inte dra upp allt. Der senaste iallafall var att jag firade nyår uppe i Hemavan. Varvade skoter med afterskii(eller mer korrekt, afterskoter) och god mat samt festande på kvällen. Topnotch!

Sen har jag faktiskt en annan stor nyhet som händer snart, vilket är den stora motivationen till att jag faktiskt tänkt ta tag i att börja blogga igen. Nämligen att jag och Felicia ska ner till Asien och backpacka i 7 veckor(!!!!). Ska verkligen bli så sjukt roligt, lite surrealistiskt också. Vi åker iallafall på fredag så det är väldigt snart. I och med jag är en typisk "sista minuten människa" har jag total stress nu eftersom jag inte ens börjat packa.. Börjar bli dags kan man ju känna :-) Har börjat ta tag i att ordna alla småsaker innan resan så känns ju lite bättre med det. Om någon har något bra packtips, något som man verkligen behöver ha med sig eller bara något ställe vi bara måste besöka så får ni supergärna kommentera!

Nämen iallafall, vi kommer att börja våran resa i Malaysia, efter det ska vi eventuellt ta en färja till Koh Lipe, Thailand, sen vidare till Vietnam och avsluta resan i Filippinerna. Ska försöka att uppdatera så ofta så möjligt. Lär nog komma en och en annan bildbomb iallafall.

Slänger in några bilder från Hemavan här!

  • Livet

Gillar

Kommentarer