Händelserik måndag

Godmorgon! I måndags var det full rulle. Jobbade först från tidig morgon och när jag slutade och precis kört hem står Jonas och väntar i sin bil och ville att jag skulle följa med han och hämta paket och sen åka till Holmsund och vinkla hans extraljus. När vi var klar med det och hade åkt hem kom Linn ganska direkt och då åkte vi vidare till Rusta och Plantagen och fyndade lite saker. Sen skulle vi till Ada och hämta/lämna några saker.

När vi sen kommit hem och skulle börja laga mat bestämde vi oss för att åka på Bastards Burgers och beställa mat där istället haha. Jonas satte sig och började kolla på en video där de gjorde mat därifrån och då var det kört, haha noll självdisiplin och så lättövertalade båda två.

Efter vi ätit gick vi och la oss riktigt tidigt då jag jobbar tidigt idag och Jonas ville få någon timmes sömn innan han skulle jobba natt. Är verkligen första morgonen jag faktiskt kände mig hyfsat utvilad när jag börjar så tidigt som jag gör. När jag börjar tidigt på morgonen startar passet 05:30 på morgonen. Brukar kliva upp typ en timme innan, så 04:30 på morgonen (natten). För att jag ska få minst 7h sömn betyder det att jag måste sova vid 21:30, vilket jag kan meddela att jag INTE gjort tidigare. Optimalt för mig är dessutom 8h sömn, så blir sjukt jobbigt när jag ofta bara sovit max 6-5h sömn, och än värre när det är några dagar i rad som det brukar vara.. Har ju tyvärr så svårt att somna, så när jag då lägger mig (redan för sent) och ska försöka somna så somnar jag som tidigast en halvtimme senare, och då har jag haft tur! Aja, sånt är livet. Är iallafall inget som kommit nu senast då jag ändå sen jag varit liten haft svårt att somna.

Hahahahah, tycker detta var så roligt så kan inte låta bli att lägga ut. Jag är själv så otroligt klumpig och så är bara förvånad att det inte hände mig istället för Linn.
  • Livet

Gillar

Kommentarer