Got me feeling drunk and high

I söndags hade verkligen jag och Kevin en riktig mysdag. Kollade film och åt gott hela dagen, en perfekt söndag! Måndagen började med jobb. Efter det åkte jag direkt hem och for ut och sprang. Duschade, åt och skyndade mig vidare till stan. På tisdagen fick jag börja lite senare för att julhandla (haha lol, varför är jag alltid så sen?). Jag och Kevin åkte då ner till stan och letade julklappar. Till lunch åt vi sushi, mums! Var faktiskt Kevins första gång han åt det, han var väll inte jätte förtjust i det, men han kommer lära sig haha.

Efter vi käkat skyndade jag mig till jobbet. Var rätt skönt faktiskt med en kort dag och speciellt att man faktiskt hann göra någonting på dagen! Efter det åkte jag direkt och gymmade, fick till ett rätt bra pass då jag fick bättre kontakt i musklerna än vad jag brukar få. Sen handlade jag och åkte hem och käkade. Efter ett tag kom Kevin vilket var mysigt.

Idag är det jobb som vanligt som gäller, senare ikväll vet jag faktiskt inte vad jag ska göra.. Borde fara ut och springa, men får se hur det blir med det.

  • Livet

Gillar

Kommentarer