Fullspäckad helg

Gud vad dålig jag har varit på att blogga i helgen!! Har haft fullt upp och har verkligen inte haft tid med att blogga faktiskt, en helg i min smak helt enkelt. I fredags jobbade jag som sagt, var så sorgligt att säga hejdå till alla, har haft fantastiskt fina arbetskompisar där. Efter det skyndade jag mig till Umeå, packade snabbt ihop allt och direkt kom Moa och Jejja och hämtade mig. Var rätt stressigt eftersom jag inte var hemma hos Moa förens halv 7 kanske, och då var jag såå inte klar haha. Egentligen tycker jag dock att det oftast är roligaste när det är stressigt(??), känns mer spontant och roligare helt enkelt. Vart en riktigt lyckad kväll och hade verkligen super kul!

På lördagen var jag med Moa hela dagen. Vi kollade mest på lite tv-program, käkade massa godis och gick på en ofrivilligt lång promenad haha. Har verkligen så roligt med den där tjejen, så glad att jag blivit så bra kompis med henne den senaste tiden! På kvällen/natten skjutsade jag hem Moa och sen hämtade jag Kevin.

Igår tog jag en riktig sovmorgon. Vaknade 12(??) och var fortfarande helt slut, skulle lätt kunnat sova några timmar till om inte klockan var så mycket. En kompis från Stockholm, Amanda kom och hälsade på en stund. Är så tråkigt när man bor så långt ifrån varandra så man inte hinner ses så ofta.. Var kul att träffa henne ett tag iallafall! När hon åkt pratade jag med Ada ett bra tag. Tidsskillnaden mellan Sverige och Australien är verkligen sämst.. Det gör att varje gång hon har tid är jag inte vaken och vice versa. Ibland hittar man som tur luckor då bägge kan, allt för sällan blir det dock.. Efter att jag pratat med henne åkte jag vidare till Moa och var med henne. Beställde lite kläder från Nellys rea. Fyndade en hel del saker, ska visa det i ett annat inlägg. På kvällen åkte jag hem till Kevin och sov hos han.

Livet känns så himla bra just nu. Finns verkligen inget jag kan klaga på, känner mig så motiverad och taggad på allt.

Gillar

Kommentarer